elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Ekim 2010 #93 şikerimmmm asker yolu mu gözlermiş allah kavuştursun bitanemmmm
*şiker* Yeni Üye Üye 7 Ekim 2010 #94 elmalı kurabiye' Alıntı: şikerimmmm asker yolu mu gözlermiş allah kavuştursun bitanemmmm Genişletmek için tıkla ... saoll kurabiyemm benimm..ya nerelerdesinn sen yaa 🙁( hiiç gözükmüyon elmalıım..özledim senii kızz
elmalı kurabiye' Alıntı: şikerimmmm asker yolu mu gözlermiş allah kavuştursun bitanemmmm Genişletmek için tıkla ... saoll kurabiyemm benimm..ya nerelerdesinn sen yaa 🙁( hiiç gözükmüyon elmalıım..özledim senii kızz
*şiker* Yeni Üye Üye 14 Ekim 2010 #95 özlediimm seniiii hemdee çookkk ♥ ♥ çook yalnızıımm bitanemm yaa 🙁
sudembeyaz Daimi Üye Üye 14 Ekim 2010 #96 *şiker*' Alıntı: özlediimm seniiii hemdee çookkk ♥ ♥ çook yalnızıımm bitanemm yaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... canımm ya geçicekk inşallah üzülme ne olur özlemek bile çook güzell canımm inan
*şiker*' Alıntı: özlediimm seniiii hemdee çookkk ♥ ♥ çook yalnızıımm bitanemm yaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... canımm ya geçicekk inşallah üzülme ne olur özlemek bile çook güzell canımm inan
tuqqce Daimi Üye Üye 14 Ekim 2010 #97 *şiker*' Alıntı: özlediimm seniiii hemdee çookkk ♥ ♥ çook yalnızıımm bitanemm yaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... Ben varım yanındaa yalnız değilsin aşkımm
*şiker*' Alıntı: özlediimm seniiii hemdee çookkk ♥ ♥ çook yalnızıımm bitanemm yaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... Ben varım yanındaa yalnız değilsin aşkımm
*şiker* Yeni Üye Üye 15 Ekim 2010 #98 sudembeyaz' Alıntı: canımm ya geçicekk inşallah üzülme ne olur özlemek bile çook güzell canımm inan Genişletmek için tıkla ... aynen özlemek bile güzel ama bazen artık canıma tak ediyoo 🙁(
sudembeyaz' Alıntı: canımm ya geçicekk inşallah üzülme ne olur özlemek bile çook güzell canımm inan Genişletmek için tıkla ... aynen özlemek bile güzel ama bazen artık canıma tak ediyoo 🙁(
*şiker* Yeni Üye Üye 15 Ekim 2010 #99 tuqqce' Alıntı: Ben varım yanındaa yalnız değilsin aşkımm Genişletmek için tıkla ... oyy yeriim senii yaa yiriim benn
tuqqce' Alıntı: Ben varım yanındaa yalnız değilsin aşkımm Genişletmek için tıkla ... oyy yeriim senii yaa yiriim benn
*şiker* Yeni Üye Üye 15 Ekim 2010 #100 çoooooookkkk mutluyuumm yaaaa 😀 askerimin bugün yemin töreni varr gidemiyorum ama tlf.nunu alıcakk haftasonuu hepp konuşucazz saatlerce konuşmayı bile özledimm ohhh beeee yanındaki gibi olmucakk ama nette de görüşcezzz olsuun bunada çook şükürr 😀 seviyoom senii yaaaaaaaaa bitanemmmmm askeriim benimmmm
çoooooookkkk mutluyuumm yaaaa 😀 askerimin bugün yemin töreni varr gidemiyorum ama tlf.nunu alıcakk haftasonuu hepp konuşucazz saatlerce konuşmayı bile özledimm ohhh beeee yanındaki gibi olmucakk ama nette de görüşcezzz olsuun bunada çook şükürr 😀 seviyoom senii yaaaaaaaaa bitanemmmmm askeriim benimmmm