SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 8 Aralık 2007 #1 altaki üyeye sor aha size yeni bi oyun daha allatki üyeye sorun bakalım ben başlıyom yaşın kaç?
suskun_gız Yeni Üye Üye 8 Aralık 2007 #2 Ce: altaki üyeye sor 22 yasındayım en son ne zman sinamaya gittin?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 8 Aralık 2007 #3 Ce: altaki üyeye sor seneee valla hatırlamıyorum yaw sen aşağıdaki aşağıda havalar nasıl ?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 8 Aralık 2007 #4 Ce: altaki üyeye sor valla havalar eyi m.c ağabeyyyyy acık dondum ama eyidir sitemiz çok sıcak o yetiyo:becky: hey aşadağıki ilk aşkını hatırlıyonmu
Ce: altaki üyeye sor valla havalar eyi m.c ağabeyyyyy acık dondum ama eyidir sitemiz çok sıcak o yetiyo:becky: hey aşadağıki ilk aşkını hatırlıyonmu
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Aralık 2007 #5 Ce: altaki üyeye sor evet cok iyi hemde unutmaiyorumki alltaki günesimi daha cok sever ayimi???
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Aralık 2007 #6 Ce: altaki üyeye sor valla ayıları pek sevmem ben bana uymi güneş olsun heyyyyyy alttaki deniz kenarı tatilmi ormanda kırda tatilmi
Ce: altaki üyeye sor valla ayıları pek sevmem ben bana uymi güneş olsun heyyyyyy alttaki deniz kenarı tatilmi ormanda kırda tatilmi
ms_enemy Yeni Üye Üye 10 Aralık 2007 #7 Ce: altaki üyeye sor denizz varkenn böceklerin vee tuhaf hayvanların bulunduğu vahşi ormanlaraa uğrıcağımıı hiççç sanmıyorumm.... denizz denizz denizz 🙂 pekii alttakiii sevdiğinle beraber hafif yağan bir yağmurda yürümek mii güneş altındaa güneşlenmekmii?
Ce: altaki üyeye sor denizz varkenn böceklerin vee tuhaf hayvanların bulunduğu vahşi ormanlaraa uğrıcağımıı hiççç sanmıyorumm.... denizz denizz denizz 🙂 pekii alttakiii sevdiğinle beraber hafif yağan bir yağmurda yürümek mii güneş altındaa güneşlenmekmii?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 10 Aralık 2007 #8 Ce: altaki üyeye sor Güneş altında güneşlenmek... Alttaki üye kahve falını sever misin?
ms_enemy Yeni Üye Üye 10 Aralık 2007 #9 Ce: altaki üyeye sor ÇOK SEVERİM HEMDE ÇOK İYİİ BAKARIM 🙂 BUGÜN GEL BAKIYIM FALINA BİLGE GÖKÇEN 🙂 peki alttaki sen evinde hayvan besliyomusun, beslemek istesen ne beslerdin 🙂
Ce: altaki üyeye sor ÇOK SEVERİM HEMDE ÇOK İYİİ BAKARIM 🙂 BUGÜN GEL BAKIYIM FALINA BİLGE GÖKÇEN 🙂 peki alttaki sen evinde hayvan besliyomusun, beslemek istesen ne beslerdin 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 10 Aralık 2007 #10 Ce: altaki üyeye sor Beslemiyorum ama muhabbet kuşu istiyorum, eskiden vardı da... (fal aklımda 🙂 ) Alttaki üye, hangi marka cep telefonu kullanıyorsun?
Ce: altaki üyeye sor Beslemiyorum ama muhabbet kuşu istiyorum, eskiden vardı da... (fal aklımda 🙂 ) Alttaki üye, hangi marka cep telefonu kullanıyorsun?