Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hos buldukk 🙂 17+2 bendede bi kac gundur kıpırtı var ama tam olarak bebekmi bagırsak haraketlenmesimi anlayamıyorum ama elimlede hiss ettim kalp atişi gibi pıt pıt yaptı ama dun bişey hiss etmedim her gun tekmelemesimi gerek yoksa tekmelemedigi zamanlarda oluyormu???
bende 17+2 ama bagirsak haraketleriylede kariştiriyorum cok haraketli kabizlık var fitil kullanıyorum bagırsaklarda haraket cok ama gecen pıt pıt yaptı 2-3 gun sadece akşamların 2 kere o kadar ama dun bişey yoktu of kafayı yicem 🙁
bende 17+2 ama bagirsak haraketleriylede kariştiriyorum cok haraketli kabizlık var fitil kullanıyorum bagırsaklarda haraket cok ama gecen pıt pıt yaptı 2-3 gun sadece akşamların 2 kere o kadar ama dun bişey yoktu of kafayı yicem 🙁
bende bazen çok hafif senin dediğin gibi hissediyorum ama net değil bakalım daha bekliyorum 20 haftaya kadar yolu var. ilk gebeliklerde geç hissediliyo. nerden canım?