gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #141 olmas+' Alıntı: Günaydınn kıslarrrr aaaa kimsecikler yok vallahiii Genişletmek için tıkla ... ünaydın canım.. eee dün okadar geç yatarsak
olmas+' Alıntı: Günaydınn kıslarrrr aaaa kimsecikler yok vallahiii Genişletmek için tıkla ... ünaydın canım.. eee dün okadar geç yatarsak
olmas+ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #143 Gideceğim tek yer havaalanı bana lazım değil yaşam alanı heh sabah sabah bu şarkıya taktımmm
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #144 olmas+' Alıntı: Gideceğim tek yer havaalanı bana lazım değil yaşam alanı heh sabah sabah bu şarkıya taktımmm Genişletmek için tıkla ... ohhh sabah sabah zindesin işte... benim ağzımada dolandı
olmas+' Alıntı: Gideceğim tek yer havaalanı bana lazım değil yaşam alanı heh sabah sabah bu şarkıya taktımmm Genişletmek için tıkla ... ohhh sabah sabah zindesin işte... benim ağzımada dolandı
olmas+ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #145 Bu hafta yardımcı kadın gelmicek kalkıyımda bi süpürge yapıyım arkadaslar gelicek
masal24 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #148 herkese günaydın yeni kalktık kahvaltıdan babası evde kızımın belkim gidip ciciler alırız tabii ben popomu kaldırabilirsem :şşş:
herkese günaydın yeni kalktık kahvaltıdan babası evde kızımın belkim gidip ciciler alırız tabii ben popomu kaldırabilirsem :şşş:
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #149 cesu-' Alıntı: günaydın kızlar dicektim ama herkes nerde Genişletmek için tıkla ... günaydın canım kahvaltıdaydım ben geldim şimdi valla daha hareketlenemedik. heralde pazar diye bizde birazdan çıkcaz koçişle gezmeye
cesu-' Alıntı: günaydın kızlar dicektim ama herkes nerde Genişletmek için tıkla ... günaydın canım kahvaltıdaydım ben geldim şimdi valla daha hareketlenemedik. heralde pazar diye bizde birazdan çıkcaz koçişle gezmeye
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #150 masal24' Alıntı: herkese günaydın yeni kalktık kahvaltıdan babası evde kızımın belkim gidip ciciler alırız tabii ben popomu kaldırabilirsem :şşş: Genişletmek için tıkla ... günaydın canım canım senin tickeren olmamışmıydı dün bizde çıkcaz birazdan
masal24' Alıntı: herkese günaydın yeni kalktık kahvaltıdan babası evde kızımın belkim gidip ciciler alırız tabii ben popomu kaldırabilirsem :şşş: Genişletmek için tıkla ... günaydın canım canım senin tickeren olmamışmıydı dün bizde çıkcaz birazdan