gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #181 girls.sahin' Alıntı: Evet çizelgem küçük oldu ama ben yapmasını bilmiomki bunuda bana duygucum yapmıştı 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım istersen ben yapayım sana ver bilgilerini.
girls.sahin' Alıntı: Evet çizelgem küçük oldu ama ben yapmasını bilmiomki bunuda bana duygucum yapmıştı 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım istersen ben yapayım sana ver bilgilerini.
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #182 ulker' Alıntı: bende cizgele istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... sende bilgileri yaz yapayım sanada canım
ulker' Alıntı: bende cizgele istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... sende bilgileri yaz yapayım sanada canım
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #183 girls.sahin' Alıntı: Evet çizelgem küçük oldu ama ben yapmasını bilmiomki bunuda bana duygucum yapmıştı 🙂 Genişletmek için tıkla ... canımm benimki de bit kadar olduydu ilk yaptığımda sonra yazıyı kısalttım büyüdü.. senin yazı da uzun değil.. neden küçük olmuş kiii... bi daha yapıp link vereyim ben sana 😉 nage07' Alıntı: ben geldimmm oleyyy oleyyyyy mia07 olan nickimi nage07 yaptm kızlar Genişletmek için tıkla ... hışgeldin canımmm
girls.sahin' Alıntı: Evet çizelgem küçük oldu ama ben yapmasını bilmiomki bunuda bana duygucum yapmıştı 🙂 Genişletmek için tıkla ... canımm benimki de bit kadar olduydu ilk yaptığımda sonra yazıyı kısalttım büyüdü.. senin yazı da uzun değil.. neden küçük olmuş kiii... bi daha yapıp link vereyim ben sana 😉 nage07' Alıntı: ben geldimmm oleyyy oleyyyyy mia07 olan nickimi nage07 yaptm kızlar Genişletmek için tıkla ... hışgeldin canımmm
kardelen5233 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #184 sesil' Alıntı: canım istersen ben yapayım sana ver bilgilerini. Genişletmek için tıkla ... ben çizelge yapmayı biliyorum ama buraya nerden yapıştırcam bi yer bulup yapıştırdım,hem minik çıktı,hem de görünmüyo
sesil' Alıntı: canım istersen ben yapayım sana ver bilgilerini. Genişletmek için tıkla ... ben çizelge yapmayı biliyorum ama buraya nerden yapıştırcam bi yer bulup yapıştırdım,hem minik çıktı,hem de görünmüyo
U ulker Forum Okuru 8 Ocak 2012 #185 sesil' Alıntı: sende bilgileri yaz yapayım sanada canım Genişletmek için tıkla ... ne gibi bilgiler canım ne yazmam gerek??
sesil' Alıntı: sende bilgileri yaz yapayım sanada canım Genişletmek için tıkla ... ne gibi bilgiler canım ne yazmam gerek??
denizkızı0816 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #186 ya bende yapamadım...😕 daha önce yapmıştım ama burda yapamadım nedense yaa...
girls.sahin Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #187 DuYGuNaZ' Alıntı: canımm benimki de bit kadar olduydu ilk yaptığımda sonra yazıyı kısalttım büyüdü.. senin yazı da uzun değil.. neden küçük olmuş kiii... bi daha yapıp link vereyim ben sana 😉 hışgeldin canımmm Ekli dosyayı görüntüle 6006 Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum cnm neden öyle oldu beceremedim herhalde 😀
DuYGuNaZ' Alıntı: canımm benimki de bit kadar olduydu ilk yaptığımda sonra yazıyı kısalttım büyüdü.. senin yazı da uzun değil.. neden küçük olmuş kiii... bi daha yapıp link vereyim ben sana 😉 hışgeldin canımmm Ekli dosyayı görüntüle 6006 Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum cnm neden öyle oldu beceremedim herhalde 😀
girls.sahin Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #189 sesil' Alıntı: canım istersen ben yapayım sana ver bilgilerini. Genişletmek için tıkla ... Cnm çizelgeyi yaptım ama küçük çıkıyor orada 🙁
sesil' Alıntı: canım istersen ben yapayım sana ver bilgilerini. Genişletmek için tıkla ... Cnm çizelgeyi yaptım ama küçük çıkıyor orada 🙁