2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canım ya takma kafana.Benimkide bugun istanbula gidiyo genel mudurlüğe aylı verim toplantısına.Biraz önce sana telkin mesajı yazayım derken aradı.Bende onla kavga ettim sabah yola gıdıyon benle kızını öpmedin diye.bayada laf söyleyip kapattım.Suçsuzken suçlu yaptım kendimi.Ya bizim sinirler yıpramdı ama vakit yaklaştıkça onlarında sinirler yıpranıyo sanırım.Şuan bende kavgalıyım anlıcan🙂))))))))😀
hayde ugursuz geldım topicee sanırım 🙁 🙁 ofyaaaaa onlar nıye egrgın olyrkı onlrmı dogurcak biz dogurcaz

efet tabaklar bana zarar da arabasına iyi oldu babasınn arabası sayılr ona hesap versın karım kırdı desın🙂

Ne olcak gidip yaptırcak parası onun cebinden yani sizin aile bütçenizden çıkıcak. İyi halt ettin yani bence silkelen ve kendine gel gülüm bukadar sinir iyi değil üstelik sen böyle devam edersen bebeğin doğunca senden intikamını alır anne nekadar sakin bir hamilelik geçirirse bebekte okadar sakin bir bebek olurmuş yada tam tersi bu nedenle sen bu sinir durumunu bi gözden geçir istersen

:haha::haha: aynı bensin yemin ederim bende sinirlenince binmiyorum arabasına.
Bizde akşam koli yaparken giriyoduk birbirimize yinede son anda frenledik kendimizi epeydir patırtı yok bakalım
aman ya bende 1 gun önce hıc kavga etmyoz ne guzel dıye kendı kendıme dusndum hatta onun bana yaptıklarını dusunnce sukrettım işte masajlr ılaclrımı ıcırmelr temız lık vs amaaa şimdi gıcıgım onaa

Bence de kuzum yaa.. sen biraz sakinles o da sakinlessin, hepimiz zor donemden geciyoruz... Onlar da bebek gelince farkli bir yasam tarzina alismak zorunda kalcaklarini biliyolar ondan gergin oluyolar bazen...Bi de aileler is arkadaslari falan olduk olmadik konusup dolduruyolardir iyice..Bana kalirsa biraz alttan al, sonra ikiniz de sakinlesince konusur birbirinizden ozur dilersiniz, olur biter.. Hepimiz yapiyoruz kizginlikla insan ne soyledigini bilmiyor ama uzatip daha da kotulestirmeyin.. Kiyamam ben bebisinize bak hepsini duyuyo artik
efet kavga esnasında surekli karnımı ıttrdı bebek ıcerden bıde tekmeledı sanrm huzursuz oldu odaa

günaydın kızlar..herkes iyi ve herşey yolundadır inşallah.
elh.den haber varmı ve sistadan tabiki?güneşim üzme kendini hepimizin hormonlar yüzünden sinirleri alt üst durumda.hersey batabiliyor.sakin olmaya calısalım.kocaları da kaçırcaz bu gidişle 🙂
saol cnm sanda gunydınnn ztn bnmkı gelmez bu aksam belkıı😀

Canım ya takma kafana.Benimkide bugun istanbula gidiyo genel mudurlüğe aylı verim toplantısına.Biraz önce sana telkin mesajı yazayım derken aradı.Bende onla kavga ettim sabah yola gıdıyon benle kızını öpmedin diye.bayada laf söyleyip kapattım.Suçsuzken suçlu yaptım kendimi.Ya bizim sinirler yıpramdı ama vakit yaklaştıkça onlarında sinirler yıpranıyo sanırım.Şuan bende kavgalıyım anlıcan🙂))))))))😀
🙂bak söylüyorum bu kocalar bizi boşamazsa iyidir biz doğurana kadar 🙂
ben de daha akşam yumuşadım adam da pek bişey yapmadı halbuki ama ne bileyim işte canım konusmak istemedi.birkaç gün konuşmadım gerekmedikce 🙂yani sadece kapris baska bişey değiliz he 🙂

aman ya bende 1 gun önce hıc kavga etmyoz ne guzel dıye kendı kendıme dusndum hatta onun bana yaptıklarını dusunnce sukrettım işte masajlr ılaclrımı ıcırmelr temız lık vs amaaa şimdi gıcıgım onaa

üzülme canım benimki bide ben içerde ağlarken oturur o kavgadan sonra akşama kadar totosunu kaldırmadan lig tv yi açar bana inat onu izler bende deli olurdum erkekler bizim kadar duygusal değil maalesef yapıcak bişey yok fazla kırgınlık yapmayın bebişde üzülür şimdi kıyamam ben ona

Geri