2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aman ne bıleyım bız kavga edınce bukadar haakret etmezdıkkk biribirimizeee dıyorumya hakaretler havada ucustu oholsn arabasınıda hurdaya cevrdım bı oncekı kavgamızdada torpıdo gozunu kırmıstımmmm
onun yuznden evde butun tabak bardak takımlrm bozuldu aynen sennkı gbı🙁

Canım ya takma kafana.Benimkide bugun istanbula gidiyo genel mudurlüğe aylı verim toplantısına.Biraz önce sana telkin mesajı yazayım derken aradı.Bende onla kavga ettim sabah yola gıdıyon benle kızını öpmedin diye.bayada laf söyleyip kapattım.Suçsuzken suçlu yaptım kendimi.Ya bizim sinirler yıpramdı ama vakit yaklaştıkça onlarında sinirler yıpranıyo sanırım.Şuan bende kavgalıyım anlıcan🙂))))))))😀

iyi oldu beni kıskırttı sabahta arabada kavga ettık butun ızmır bizi izledi resmen otobuse yurudum otobusle gıtcem dıye arabayla gelmiş arkamdan tehdıt edıyor benı bın su arabaya cok fena olcak dıyor arabasınaa ....... dua etsn hamıle hamıle rezıllk olmasn dedımmm

ay güneşş çko alemsin yaa
o halini düşünemiyorum :zuha:

iyi oldu beni kıskırttı sabahta arabada kavga ettık butun ızmır bizi izledi resmen otobuse yurudum otobusle gıtcem dıye arabayla gelmiş arkamdan tehdıt edıyor benı bın su arabaya cok fena olcak dıyor arabasınaa ....... dua etsn hamıle hamıle rezıllk olmasn dedımmm

:haha::haha: aynı bensin yemin ederim bende sinirlenince binmiyorum arabasına.
Bizde akşam koli yaparken giriyoduk birbirimize yinede son anda frenledik kendimizi epeydir patırtı yok bakalım

Kız adama kızıp eşyaları niye parçalıyorsun? Parası yine senin cebinden çıkmicak mı?

Bence de kuzum yaa.. sen biraz sakinles o da sakinlessin, hepimiz zor donemden geciyoruz... Onlar da bebek gelince farkli bir yasam tarzina alismak zorunda kalcaklarini biliyolar ondan gergin oluyolar bazen...Bi de aileler is arkadaslari falan olduk olmadik konusup dolduruyolardir iyice..Bana kalirsa biraz alttan al, sonra ikiniz de sakinlesince konusur birbirinizden ozur dilersiniz, olur biter.. Hepimiz yapiyoruz kizginlikla insan ne soyledigini bilmiyor ama uzatip daha da kotulestirmeyin.. Kiyamam ben bebisinize bak hepsini duyuyo artik

günaydın kızlar..herkes iyi ve herşey yolundadır inşallah.
elh.den haber varmı ve sistadan tabiki?güneşim üzme kendini hepimizin hormonlar yüzünden sinirleri alt üst durumda.hersey batabiliyor.sakin olmaya calısalım.kocaları da kaçırcaz bu gidişle 🙂

Canım hiç kendini üzme ne yazıkki oluyor böyle şeyler ama ben suçluyum diyorsan adamcağızıda çok üzme bizi bu hormonlar öldürecek yakında bende durduk yere yine ağlamaya başladım geceyi ikimizede zehir ettim .
aaa evet bide aglamamda sınırını bozuyormuss ona ne kı ama dımı aglıyrmm işte ztn takmıyorm sadeceeeee zaten hastydm burnm akıyordu tıkanyrdu usutne sabaha kdr aglayncaaa mahvoldm ama arabasına zarar verdımya rahatm ıyı oldu içim rahatladı boşver snde uzme kendınııı ama onlrda bıraz halden anlsnlr yaaa

yok yaaa tamam gereksız konudan basladı ama kıskırttı benı uzattı dıyorumya sen gıt ben gıt bosancaz muhabbetıne dondu bıde dun yolda bayılmısım cok hastydım teyzenn bırı kendıme getırdı benı eve zor gıttım grıp halım vardı ztn2 haftadır gecmeyen🙁 cok kotuydum yanı ac onu bekledm oda gec geldı yemek gtrms yedık ettık halımı gördu ustume bukdr gelmesıne gerek yoktu🙁 ztn bıara barısym gıbı oldm baktm artıslendı ııce sınrlendımmmm sabahta arabasının klımasını kırdım 2 sınıde sınrle gecırdım 2 taneee

vatoz kız uzatma başta sen haytalıymışsın işte intikamınıda almışsın bir bardak suda fırtına kopartmanın ne alemi var. sen zo ben zot kimvercek keçiye ot durumuna düşmeyin sonra

bide benim attıgım tabakları da o süpürüyordu toplayıp :çitos:

ayy üzüldüm şimdi valla.. bi ara tam psikopata bağlamıştım bende :çitos:
bu bebek beni çok melek gibi bişi yaptı :çitos:
bikere ben tabagı sınrle attım kırdım kavgada sonra bıbaktm buda attı bıtane bana karsılk guyaa bende cıplak ayaklrımla salak gıbı gıttm o kırkların ustunde zıpladm ındmdan ezcm bunlrı dıyeee sonra doru hastane tetanoz operasyon🙁 o yuzden bişi kırmaya korkuyor ama ben yıne sınrlenirsem atyrm keşke bende melek olsaydm dahada gergın oldum ay cocuk olnca böle kavgalr olmaz ıns yaaa cok korkuyrm 🙁

Kızlar elh e ne oldu ben dün yoktum ya tam olarak ne olduğunu kaçırmışım banada anlatsanıza. Umarım kötü bişey değildir bebişim nazarlara geldi oda minik elifzelde iyi olsun inşallah

Bu alana bir cevap yazın...
Geri