2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canım hiç kendini üzme ne yazıkki oluyor böyle şeyler ama ben suçluyum diyorsan adamcağızıda çok üzme bizi bu hormonlar öldürecek yakında bende durduk yere yine ağlamaya başladım geceyi ikimizede zehir ettim .

ooo bizimde kavga esnasında kırdıklarımızın haddi hesabı yok ama unutuluyo herşey eşim bana neler yaptı hamile halimle vurmaya bile kalkıştı ama ben onun gerçekten kötü bi insan olduğunu bilsem o anda giderdim ama değil o an ki sinirle yaptığını biliyorum ben mesela sonra geçiyo karşımda özür diliyo ağlıyo öpüyo beni ama işte ne oluyo bi anlık sinirle kalpler kırılıyo bi defa

bide benim attıgım tabakları da o süpürüyordu toplayıp :çitos:

ayy üzüldüm şimdi valla.. bi ara tam psikopata bağlamıştım bende :çitos:
bu bebek beni çok melek gibi bişi yaptı :çitos:

Kız adama kızıp eşyaları niye parçalıyorsun? Parası yine senin cebinden çıkmicak mı?

Kız psikopat mısın
adamın klimasından ne istiyosun 😛iha:
iyi oldu beni kıskırttı sabahta arabada kavga ettık butun ızmır bizi izledi resmen otobuse yurudum otobusle gıtcem dıye arabayla gelmiş arkamdan tehdıt edıyor benı bın su arabaya cok fena olcak dıyor arabasınaa ....... dua etsn hamıle hamıle rezıllk olmasn dedımmm

ben ona defol git dedım oda benı kovdu sen git dedı bende gıdecek biri varsa sensın o dedım git ananla yasa dedım valla demedgımkalmadı yani durum baya kötü ofyaaaaaaaaaa buhafta evı boyatcaktm onaaa sımdı kavgalıyz dıye essk gıbı yatcz ıkmzde kus kus gercı aksam eve gelme dedım oda gelmcıem dedı ama🙁