valla kiraya birsürü para vermesek ben de çalışmıcam da kira çok koyuyo insana havaya para bi evimiz olabilseydi hiç düşünmezdim bile ben çıkardım, kocamın maaşı idare ettirir bizi.. ama şu durumda 1 sene bile ara vermem imkansız.. ve aileler burada diye bakırköyde oturmak zorundayız.. e deli gibi kira ödüyoruz
ay tam yolmalık benimkisi gecen de bana top gibi oldun iyice şiştin dedi arci bi de elin değmişken bunun için yoluver su kadını!! bu aralar cok sinirliyim ona.antep.e gitti gecen kapıdan geldi vedalaştı cok ani oldu dedi artık ne kdr ani olduysa kapıya gelip ben gidiyorum dedi ve gitti bi de ben buna cocuk baktıcam bana aksam cocugu verir ben yarın yokum antep.e gidiyorum basının caresine bak der beklenir bundan valla
Pembik nişana filan gitme kız sakın.daha ılkınden taviz verme sakın.Doğum gününde nişan yapınca ne olcakmış.kuşmu kondurcaklarmış.hayret bişey ya.senın şu elti kaç yaşında olcak.Şimdiden baksana ertelemiyoda ne yapıyo bak.sen üste çık beni düşünselerdı ertelerlerdi.nekadar gitmek istıyodum onların nişanına ama ımkansız de kader utansın de....
yakışmaz bize demiş gelmeyin bize fln demiş.. bnde salak gibi gidiyodum o dönem.. sonradan kendi kendine yumusamış. kocam da hep idare etmiş. bunları bildigimi de bilmiyo kocam bir gün içkiliyken kuzeni anlattı bana :çitos: bildigimi söylesem kızın agzına ederler
boşver uygun bı zamanda acısını çıkartırsın sen ondan bunun acısını.Bide kuzenının yanında fılan söylemiş.Sadece eşine dese neyse.Ne rahat.Arada sen çağırıp eve içir bu kıza işe yarıyo bence😀
Kızlar doktorla konuştum.. Rahat ya benim doktorum.. Bişi olmaz dedi.. Haftaya yaparız testi dedi.. E kan uyuşmazlığı geç kalmıyor muyuz falan dedim... Yooo, dedi.. Bne zaten doğumdan sonra ne gerekiyorsa yapacağım..Şimdi bi problem olmaz ki dedi.. ve benim gene kafam karıştı.. 😕
Pembik nişana filan gitme kız sakın.daha ılkınden taviz verme sakın.Doğum gününde nişan yapınca ne olcakmış.kuşmu kondurcaklarmış.hayret bişey ya.senın şu elti kaç yaşında olcak.Şimdiden baksana ertelemiyoda ne yapıyo bak.sen üste çık beni düşünselerdı ertelerlerdi.nekadar gitmek istıyodum onların nişanına ama ımkansız de kader utansın de....
29 yasında elticiklerden biri diğeri de eylülde nişanlancak seneye de ikisi birden evlenceklermiş kabus gibi bişeyyaa ıııyykk tek kaynanam vardı simdi bi de 2 elticik cıktı basıma
2si de kıl ötesi offf offff valla aynen öyle ztn ben oysaki nasıl istiyordum gitmek nası anlatamam kızlar ama bebiş işi bozdu işte naparsn kötü denk geldi tarih 🙂 hadi öptüm sizi