2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:zuha: ay tamam tamam sen sinirlenme gereken neyse yaparıs apla 😛iha:

kıs valla içten içe yine çok sinirlenmiştim şu kadına
sayende nası güldüm anlatamam

Kız resmen seni sinir etmek için söylemiş.Eskiden bende oyle kotu düşünmezdım.Bi baktım millet bana laf çarpıyo ruhum duymuyo.Akıllandım şimdi.Bakcak bulunur valla.Annenlerde yanında.Sen istediğin gibi borunu öttür valla.Benı o durumda yok ama bakıcıya verırım bende neyapayım yani.Sinir sınaması yapıyolar ınsanı.Gecn bu dövmenede karışıyodu demikaşınma

deli mi o yaa
el kadar bebekle nişana mı gidilirmiş..
hee acar salonun ortasında emzirirsem olur gelirim dersin sen de
hayret birşey ya
benim de 17 temmuzda en yakın arkadaşlarımdan biri evleniyo
ben ona bile gidemicem
ya bi de ben kıza dedim ben gelemem o tarihte yaparsanız diye hala aynı tarihi söylüyorlar demekki bir önemim yok gidip gitmememin.len bi de bunlar 5 senedir flört ediyorlar bula bula benim doğurmamı mı buldular ! neymiş eefendim kubinin doğumgünüymüş o gün o yüzden o tarihte istiyorlarmış mış mış.kızların yazlığın bahcesinde olacakmış ama acık hava ve küçücük bebek ne işim var.e evde oturacaksam gitmemin ne anlamı var.ayrıca da ben bu kdr kg almışken hangi kıyafetle gidicem nişana bunu da düşünen yok bi de onların nişanı için kıyafetmi alcam o şişko halime off manak bunlar ya :abo:

Kız resmen seni sinir etmek için söylemiş.Eskiden bende oyle kotu düşünmezdım.Bi baktım millet bana laf çarpıyo ruhum duymuyo.Akıllandım şimdi.Bakcak bulunur valla.Annenlerde yanında.Sen istediğin gibi borunu öttür valla.Benı o durumda yok ama bakıcıya verırım bende neyapayım yani.Sinir sınaması yapıyolar ınsanı.Gecn bu dövmenede karışıyodu demikaşınma

hee laf etmiş yazin :samar:
yakışmaz bize demiş
gelmeyin bize fln demiş.. bnde salak gibi gidiyodum o dönem..
sonradan kendi kendine yumusamış.
kocam da hep idare etmiş.
bunları bildigimi de bilmiyo kocam
bir gün içkiliyken kuzeni anlattı bana :çitos:
bildigimi söylesem kızın agzına ederler

senin kaynanayı da ben yolacağım. aynı binaya taşındın bebek için şimdi de yan çiziyor
ay tam yolmalık benimkisi gecen de bana top gibi oldun iyice şiştin dedi arci bi de elin değmişken bunun için yoluver su kadını!! bu aralar cok sinirliyim ona.antep.e gitti gecen kapıdan geldi vedalaştı cok ani oldu dedi artık ne kdr ani olduysa kapıya gelip ben gidiyorum dedi ve gitti bi de ben buna cocuk baktıcam bana aksam cocugu verir ben yarın yokum antep.e gidiyorum basının caresine bak der beklenir bundan valla

ya bi de ben kıza dedim ben gelemem o tarihte yaparsanız diye hala aynı tarihi söylüyorlar demekki bir önemim yok gidip gitmememin.len bi de bunlar 5 senedir flört ediyorlar bula bula benim doğurmamı mı buldular ! neymiş eefendim kubinin doğumgünüymüş o gün o yüzden o tarihte istiyorlarmış mış mış.kızların yazlığın bahcesinde olacakmış ama acık hava ve küçücük bebek ne işim var.e evde oturacaksam gitmemin ne anlamı var.ayrıca da ben bu kdr kg almışken hangi kıyafetle gidicem nişana bunu da düşünen yok bi de onların nişanı için kıyafetmi alcam o şişko halime off manak bunlar ya :abo:

amaan boşver hee hee de şimdi
o zaman kukum agrıyo dersin gitmezsin :zuha:

puffff allah aşkına ince düşünce ruhlarında yok
ben kanamadan yatıyorum bebek düştü düşecek, görümcem nişanlanıyor kaynanam tutturdu nişana gel sandalyede oturursun.doktor ayağa kalkmak bile yasak diyor kadın beni nişana götürecek
bana inanmadı doktora geldi , doktorda ağzının payını verince sustu. zaten görümceme nişan hediyesi alacağım diye de kanamam arttı. kızım düşse sanki umurlarında
:dark

Geri