2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla çook merak ediyorum bakalım çocuk olunca neler yaşayacaz..
çogu şeye sesimi çıkarmadım şimdiye kadar ama
konu cıocugum olunca, onunla ilgili de hakimiyet kurmaya kalkarlarsa açarım ağzımı valla..

ben de korkuyla bekliyorum ki simdiden basladı benimkisi ben haziran sonunda doğurcam kaynımla sevgilisi 17 temmuzda nişanlanmaya karar vermişler ben de gidecekmişim o halde ve o kdrcık bebekle nişana kadın kafayı yemiş yaa

açççç vallaaaa bende açicemmmmm çünküüüüüüüüü
ve ben eminim ki fırtınalar kopacakkkkkkk

valla bizde de kopacak gibi.. bunlar bu tutumların bırakmazlarsa..
benim çocugumu da öyle ezerek büyütmeye çalışırlarsa
kendi oğullarını öyle yapmışlar çünkü..
bizde de o zaman kopacak o fırtınalar..
valla benim ailemde bakacak adam çok
zaten 3 yaşında da kreşe veririm olur biter

dün ziya da dedi ki "seni bu halde çalıştırdığım için kendimi çok kötü hissediyorum"
yeni iş kurdu da...
öyle üzüldüm ki çok çaresiz görünüyordu. saçmalama dedim bu ikimizin hayatı, yeri gelir ben fedakarlık yaparım, yeri gelir sen yaparsın.

aslında onlar da üzülüyorlar halimize ama belli etmiyorlar. dün bende psikolojik olarak buhranlara sürüklenince izin al artık çok yıprandın dedi. ama tabi uygulamaya gelince o iş göründüğü kadar kolay değil malesef.
tabiki hayat müşterek eşime birşey olsa ben bakarım , ben işsiz kalsam o bana bakacak.
ahh şu ev kredisi elimizi ayağımızı bağladı çalışmasam olmuyor

archiii şu geç döllenme olayını ne yuvvvv bak şimcik benim sat 6 eylül
ama 20 eylülde oldu biliyorum bu damı şimdi geç döllenme oluyooo annattsanaaaaaaaaaa

bak şincik benim satıma göre bebek 30 haftalık
ama ultrasonda başından beri hep 2 hafta geriden geliyor gelişimi. zaten adetlerim 40 günde bir oluyordu. doktorda dedi ki gelişimi hep geriden geldiği için geç döllenme olmuş. yani ben 21 eylülde değil 2 ekimde hamile kalmışım.
geç döllenme böyle birşey
senin satın hamilelikle uyumlu gidiyorsa geç döllenme yok demektr.

hayır onu bırak
daha 2 gün önce annem dedi ki, ay çok soguklarda o cocugu cıkarmazsınız erkenden biz geliriz dedi.. doğru yani.. ya da gelir biz de kalırlar birkaç gün soğuklarda, bizim evde bakarlar..
bu hanfendi de öyle şeyler yok, rahatından taviz vermez.. mecbur kalınca cocuk onda kalacak, başka çözüm yok..

aman boşver ya hava soğursa sabahtan ararsın bebeği getiremiyorum gel dersin
gelmezse anneni çağır o gelir bakar. onu mu dert ediyon

valla çook merak ediyorum bakalım çocuk olunca neler yaşayacaz..
çogu şeye sesimi çıkarmadım şimdiye kadar ama
konu cıocugum olunca, onunla ilgili de hakimiyet kurmaya kalkarlarsa açarım ağzımı valla..
çooook şey yaşayacazzz orası kesınde sinirlerimzde baya yıprnck kendı adıma soncta benmde kaynvalıde fırfırlııııı ve bebegede o bakack

ben de korkuyla bekliyorum ki simdiden basladı benimkisi ben haziran sonunda doğurcam kaynımla sevgilisi 17 temmuzda nişanlanmaya karar vermişler ben de gidecekmişim o halde ve o kdrcık bebekle nişana kadın kafayı yemiş yaa

deli mi o yaa
el kadar bebekle nişana mı gidilirmiş..
hee acar salonun ortasında emzirirsem olur gelirim dersin sen de
hayret birşey ya
benim de 17 temmuzda en yakın arkadaşlarımdan biri evleniyo
ben ona bile gidemicem

ya benimkisi bakmam demiyor ama tek başına bakamazmış ya ztnbenim hiçbir zmn ümidim olmadı ama bakacak gibi konuşan kendisi off benim bebiş ortada kalacak korkarım:abo:
el kadarcık bebege 10 kişimi bakacak ya oda bi garipp onun derdi sanrm o oturck keyıf yapck bebegın herbıseyylede annen ılgılenck🙁

valla bizde de kopacak gibi.. bunlar bu tutumların bırakmazlarsa..
benim çocugumu da öyle ezerek büyütmeye çalışırlarsa
kendi oğullarını öyle yapmışlar çünkü..
bizde de o zaman kopacak o fırtınalar..
valla benim ailemde bakacak adam çok
zaten 3 yaşında da kreşe veririm olur biter

ohhh bakacak biri varsa ne iyi
benim herkes izmirde bi tek onlar var burda ya beni sinir eden şeydeee
herşeyi ben bilirim havasında çıldırtıyo beniii yok işte neler alcakmış ona abur cuburlar sayıyooo ya bu çocuk daha kaç yaşında olacakda abur cubur yiyecek
ama yanlış yapma desemde yapar bilirimmm haa kötülük gelsin diye değil çıocuğaa
iyilik yapotığını sanar saf ya saffffffffffffffffffffffff
ayyy gerildim geneeeeeeeeeeeee

hava kötü olursa siz de orada kalırsınız noolcak )
bi de çocuk durmaz zaten. benim yeğenim akşama kadar hiç sorun çıkarmadan dururdu ama n annesinin gelişi yarım saat gecikse başlardı vızıklanmaya. biyolojik saatleri var valla onların, hissediyorlar...

leach benim kaynana zaten bebeğime bakmayacak o yüzden süper ötesi rahatım
kadının öyle dertleri yok, ona kalsa 25 yaşındaki kızını çocuk esirgeme kurumuna verecek.
annemde kuzenime bakarken akşam 7 olunca hemen kapıya yöneliyordu. annesi gelmezse mızırdanıp duruyordu.
valla onlara da günah gidip almazsanız çok üzülürler.

Geri