bi arkadaşım hamileliğinde 36 civarı bi kilo almıştı
ama bebeği tam net hatırlayamıyorum şimdi
3000 kg dan biraz fazla doğmuştu
yedikleri kendine yaramış sadece
Canim zaten simdilik sadece tahmin ediyorlarmis kac aydir ultrason'a girmiyor baksana.
O yuzden ekstradan birtane daha ultrason yapicaklarmis emin olmak icin.
Eger cok agir degilse zaten bebegin kendi zamanini beklerler.
Ay baksana biz her seferinde giriyoruz ultrason'a sonra ay cok mu zayif cok mu kisa diye basliyoruz endiselenmeye. 😀
nan ben burda dokuz doruyom be bu ne rahatlık nan ödüm kopuyo benim bi sor bakalım belkim negatiftir seninki gerçi benimkide hep negatifti ama şimdi pozitif olmuş işte nasıl oluyosa annenin vücudu antikor üretmeye başlayınca pozxitife dönüyomuş bi daha test yaptır sen... zatenm aşıda negatifken vuruluyomuş canım fırsat varken yaptır bence..
evet yaa suni sancı fenaymış gerçekten benim abimin karısı da normal doğum diye tutturmustu biz gibi sonra işte acılması baslamış hastaneye yatırdılar sancısı yok diye suni sancı verdiler bu biraz sonra bagırmaya basladı ay dayanamayacam beni sezaryene alııınn diye..
sonra bebegin boynuna kordon dolanmıştı zaten, çıkmaya calıştıkça kordon sıkıyordu kalp atışları değişiyordu o nedenle hemen sezaryene aldılar
Canim nedense turkiyede dogumlarda genelde zaten bebege kordon dolanir veya kalbi yavaslar.
Turk bebeklerinde bisi, bi arsizlik var sanirim. Baska yerlerde hic duymuyorum da. :laugh:
Canim zaten simdilik sadece tahmin ediyorlarmis kac aydir ultrason'a girmiyor baksana.
O yuzden ekstradan birtane daha ultrason yapicaklarmis emin olmak icin.
Eger cok agir degilse zaten bebegin kendi zamanini beklerler.
Ay baksana biz her seferinde giriyoruz ultrason'a sonra ay cok mu zayif cok mu kisa diye basliyoruz endiselenmeye. 😀
nan ben burda dokuz doruyom be bu ne rahatlık nan ödüm kopuyo benim bi sor bakalım belkim negatiftir seninki gerçi benimkide hep negatifti ama şimdi pozitif olmuş işte nasıl oluyosa annenin vücudu antikor üretmeye başlayınca pozxitife dönüyomuş bi daha test yaptır sen... zatenm aşıda negatifken vuruluyomuş canım fırsat varken yaptır bence..
Evet canim cok evelden beri var oldugu icin isteyenlere hemen yapiyorlar.
Ben aslinda epidural'den fazla yana degilim ya bilemiyorum sadece his olarak yani.
ben de kendime rahat diyorum, gördün mü sista neler var..
dr un bişi demedi mi?
annem çok çekmişte bu uyuşmazlık olayından ilk günden beri sürekli uyardı beni, dikkat et, doktoruna sööle mutlaka diye...
Canim nedense turkiyede dogumlarda genelde zaten bebege kordon dolanir veya kalbi yavaslar.
Turk bebeklerinde bisi, bi arsizlik var sanirim. Baska yerlerde hic duymuyorum da. :laugh:
kızlar seminerde kordon dolanmasıyla ilgili konuştu doktor
kordon son anda dolanan birşey değil dedi, zaten son anda dolanmasıda çok zormuş
ama nedense genelde doktorlar bu konuda son ana kadar bilgi vermiyorlar
belkide kendiliğinden bebek döner ve açılır diye
bende hep doğum esnasında yada doğuma günler kala olan bişey sanırdım
Canim sen doktor soruyordun sanirim, karistiriyo da olabilirim, ben doktorumdan cok memnunum ama ozel gidiyorum, SSK anlasmasi yok, hastane de ozel olacak o yuzden..dusunursen haber ver bilgilerini telefonunu falan gondereyim