2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o muabbetin üzerine dün akşam eve giderken sürekli dinlediğimiz radyodaki dj haftasonu bursaya gitmiş. o meşhur iskendercide yemiş, onu anlattı, dedim nooluyor, tanrının gazabı mı bu?

valla o gazabı dün ben cektim
yemek mönüsünde kebap yazıyordu
ne hayallerle çıktım
taze fasulye yedim geldim
içime oturdu valla

Bir şey itiraf etmek istiyorum, aslında bunu size değil eşime itiraf etmeliyim. bu indirect testin sonuçlarını benim dr un asistanı alacaktı. eşimde bana sürekli soruyor telefon edip sordun mu sonucu diye, ben de unutuyordum hep, iki gün önce yine sordu baktım kızacak artık, sordum bişi çıkmamış dedim. sonra sen bu konudan bahsedince içime bir kurt düştü aradım hemen, adam da unutmuş, ben sizi yarın ararım dedi. bi terslik çıkarsa tam anlamıyla sıçtım valla...ama dedim yaa garip bir rahatlık var üzerimde bu günlerde bişi olmaz galiba 🙂

ayy ne fena yaaa
bir de suni sancı verirler normal doğum sancısından daha betermiş kızlar suni sancı

Valla olması gereken uygulama bu esasında yani ulturason konusunda demiyorum doğum prosodürü konusunda biz hem ülke olarak kadınlarımızın cefakarlığıyla vefakarlığıyla en önde savaşa gitmesiyle övünürüz hemde dünyada en çok sezeryan bizim ülkemizde var bu ne yaman çelişki değilmi.Tabiki gerekli durumlarda sezeryan olmalı ama bizde baştan karar veriliyor gereğine bakılmaksızın. Bide çok bilmiş insanlar ay söyle zor doğurdum ay böyle zor doğurdum diye ulu orta konuştuğu için insanda ister istemez baştan korku oluşabiliyor toplum olarak bilinçsizlikten ölcez yakında

ayy ne fena yaaa
bir de suni sancı verirler normal doğum sancısından daha betermiş kızlar suni sancı
evet yaa suni sancı fenaymış gerçekten
benim abimin karısı da normal doğum diye tutturmustu biz gibi
sonra işte acılması baslamış hastaneye yatırdılar
sancısı yok diye suni sancı verdiler
bu biraz sonra bagırmaya basladı ay dayanamayacam beni sezaryene alııınn diye..

sonra bebegin boynuna kordon dolanmıştı zaten, çıkmaya calıştıkça kordon sıkıyordu kalp atışları değişiyordu
o nedenle hemen sezaryene aldılar