2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

leach yengene koccaman bi alkış

merhaba anneler

doktordan geliyorum moralim bozuldu . benim kız halen geriden geliyor
ultrasonda 28+3 çıktık
boyu yaklaşık 38 cm kilosu da 1310 gr .
ben yediklerime dikkat ettikçe bu kız kilo almıyor deli olacağım

maşallah benim gelinime, çıtı pıtı olcak demekki

Yaa kızlar benmi bir tuhafım anlamadım. Ben sizler gibi düşünmüyorum. Yani bazı durumlarda suç kesinlikle annenin değil. Yani annelerinde hatalı olduğu durumlar var tabiki mesela benim görümcem çom şımarım yetiştiriyor kızını deren heryeri kurcalayan bir çocuk oldu çünkü nereye hamle yapsa daha çocuk karıştırmadan annesi yardımcı oldu neymiş aman ağlamasınmış şimdide ben bunla hiç misafirliğe gidemiyorum diye yakınıyor neyseki haddini bilen bir insan kendi evinde herşeyi yaptırır ama misafirlikte çocuğunun peşini bırakmaz ama esasında Deren benimle birebirken okadar kurcalamıyor ben anlıyorum bi zıpırlık yapacağını dikkatini dağıtıyorum. Ama başka bir arkadaşım var dünyanın en titiz insanıydı (dı diyorum çünkü oğlu olduktan sonra kızın hidroliği boşaldı) ama Demir çok zor bir çocuk karı-koca acayip ilgililer herzaman ayrıntılı konuşurlar çocuklarına çocuğun önünde hiç çatıştıklarını görmedim hep beraber hareket ederler ama o demir sıpasını durdurmanın yada hayırdan anlamasını sağlamanın imkanı yok bize geldiklerinde atrık ben üzülüyorum arkadaşıma bırak diyorum kırsın döksün yeterki sen 5 dakka rahat et yani. O yüzden dışardan ahkam kesmek çok kolay kızlar ama insanın başına gelince herşeye bakışı değişebiliyor bildiğim tek bişey var kınamamak lazım

hadi yaaaa🙁 benm bu doktorda rahatyaaaa hep rahatlr denk gelıyor bana hıc öle seyler solemıyorrrr

Canım çok geriden gelmiyor sonuçta yani gelişimiyle ilgili bi sorun yok sonuçta. Hem belli olmuyor bazı bebekler son ayda bir anda toparlanıyor. Önemli olan sağlıklı olması kilo milo faso fiso

merhaba şekerim
neden moralini bozuyosun tatlım ya
herhangi bir sağlık sorunu yoksa gerisi boşver
o doğsun sen onu tosuncuk yaparsın şekerim

benim ki de ööle yaa
28+3 de 38 cm 1000 gr dı. dr normal demişti ama diğer haziran bebeklerine göre minik benimkide. olsun çıtıpıtı olsunlar 🙂

kızlar valla birden moralim düzeldi sağolun . alçak doktor ödümü kopardı

zaten dünden beri herşeye ağlıyorum canım sıkkın. kedimde elimi parçaladı zor klavye tutuyorum. kızım zayıf çıktı .ayy bayılazammm
26 nisanda tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak son durum??

walla bu doktorlarında birinin dediği diğerini tutmuyor bence sen takma kafana kızın gayet sağlıklı doktor sen kilo alma diye demiş aklına takılıyorsa başka bir doktora da görün kafan rahat eder

Yaa ne bileyim ben kendi acimdan daha iyi olur diye dusundum, zaten benim hic biseye elim kolum kalkmiyo, temizlik vs. eve geldiginde hazir yemek bunlar su donemde rahatlatir. Bir de muhabbet falan edersiniz dogumdan sonra ne yapicaksin ne ediceksin onlari anlatirsin boylelikle ne istiyosun tam olarak anlamis olurlar, kendi bildiklerine hareket etmekzler...Tabi kisiden kisiye degisiyo, mesela ben su aralar buyuk birilerinin bana annelik yapmasina ihtiyac duyuyorum, rahatlatici oluyo..iliskinize bagli eger anlasabiliyosan bence iyi olur.

ee ben almıyorum vitamin doktor kendini halsiz hissettiğin zamanlarda al dedi bana ondamı acaba boyu geriden geliyo yaa bak benimde kafama takıldı çok kilo yapıyo vitamin

nan sen de ağlamaya başlama, tüm topik anaları ağlıyor zaten, fenalıklar geldi