2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ortim gergin gördüm seniiii boşver takma kafana ya ama sinir oluyor bazen insan haklısınnnnn

vatoooz kadın aslında kendine kötülük yaptığının farkında değil, ileride çok uğraşır, yapma çocuğum etme çocuğum diye

Günaydın kuşuuum, için bayıldı benim de
haklısın cnm vallaaa ne bıleyım ztn eşimede soledım bıdaha bıze kımse gelmsın artık agrlastm dıye tamam hayatım bu son dedı bunlr 3 haftada bir toplanıyorlar böledeeeee adamlr eslerde isterse gelıyor🙂
buarada kayınvalıdemlere anlatıyorum dedım bolebole bi kıtap varmıs arkadaslr onerdı sıpars verdım cok guzl cocukegıtmını falan anltıyormus dıyee kaynvalıdem bılee aa neguzel afern ıyı yapmıssn falan dedı hatta doktorlardada guzl egıtmler var falan dedı kadın durmus bana dıyorkı hersyeı nasıl kıtaba uyduracksn cocuk kıtapmı dınler bende kıtaba uydurmak deıl amac ama bılınclı olmak dedım onemli olann neyın dogru oldugunu anlamak ve anlatabılmek falan baya saydırdım kadına bılgın yok madem sus cocuga bakmıyor bıde ordan bılmş bılmş bana laf yetstırıyor töbe töbeeeeeee:esra:

ODA BANA SORUYO CANIM.bENCEDE İSTİYOLARSA TABI GELSİNLER AMA BU AY İHTIYAC YOK DEDİM.DOĞUMA YAKIN GELSINLER DEDIM.EŞİMDE KENDI ANNENE DAHA ÇOK İHTIYAÇ DUYARSIN DOĞUMA YAKIN DİYO.YANİ DEDİM.AMA SONUÇTA NİSAN AYINDADA Bİ ŞEY OLMUCAK ALIŞVERİŞTEN BAŞKA.ONUDA BEN YAPCAĞIMA GORE.BANA ÇOK SAÇMA GELDİ KIZLAR YA...

Aslinda esin dogru soylemis ne de olsa gelip seni gormek isteyecekler, simdi gelsinler, en azindan yapilcak isleri soylersin onlara yardim ederler, iyice agirlasinca daha da zor olur.. Ben de cagirdim esim olmayacak 1 hafta gelsin annen yanimda kalsin dedim..simdi merak ediyolar onlar da..dinlenmek istediginde soylersin gider odana yatarsin nolcak ki

merhaba anneler

doktordan geliyorum moralim bozuldu . benim kız halen geriden geliyor
ultrasonda 28+3 çıktık
boyu yaklaşık 38 cm kilosu da 1310 gr .
ben yediklerime dikkat ettikçe bu kız kilo almıyor deli olacağım

merhaba anneler

ultrasonda 28+3 çıktık
olsun be archi,
kendisi sağlıklı olsun da, kilosu fln düşük olsun ne olacak ki..
belki de minyon bir cocuk olacaktır.
moralini bozma bence

ortim gergin gördüm seniiii boşver takma kafana ya ama sinir oluyor bazen insan haklısınnnnn
efet cnm valla super b,i gergınlık var ustumde kocamada sınrlendım cocugun acısını cıakrdım yok benm akrabam ugrams yanınada buda demıs yazn bırsuru dugun arka arkaya oda demıs oglum gıtmeyn sız karın cocuk yenı dogms dugnleremı gıtcek ay bunuda soleyen benm akrabam haa onunda deıl ararsnz yeter demıs dugunde kardesımn dugunuuu
yokyaa dedım delımsn sen kardesımn dugunune gıdemıcekmıyım ben ztn normalde dugunde olmasa kafa dınlemeye gıdıcem annemlerın yanınaaa aılemle zamn gecırcem uzun bı ızın zamanım varken dedım bıdaha nerde ızın alabılcem ben ayy sınr oldum hala dıyorkı 1 aylık cocukla 3gunlugune yola mı cıkılır dıyor bende dedim ztn 3 gunlugune gıtmıcemkı dedım 115 gun en az kalcm dedım ayh delırtck bunlr benıyaaabirisussa biri baslıyor

süper valla çok tututum yengenın davranışını.çocuk o elbet dıkkat çekmeye çalışcak ama bu şekılde yonlendırmesı süper bence.baklaım biz nasıl büyütcez:d
valla ben kesin ders alcam ondan. bi de yemek olayı var.
8 aylıkken her akşam mama sandalyesine oturtup önünede bir tabak yemek koyuyorlardı, kah eliyle kah kaşıkla ağzına götürmeye çalışıyordu. hem mutfak hem kendi batıyordu ama olsun sofra adetini öğrensin diyorlardı. asla ama asla tabakla peşinden koşmadı ya da reklamları izlerken ağzına tıkıştırmadı. "yemek masada yenir" i öğretti. mızmızlık ettiği anda, canın isterse değip masadan kaldırdılar, böölece hiç yemek sorunu olmadı.

merhaba anneler

ultrasonda 28+3 çıktık

canım neden moralini bozdun ki kaç gün geri dedi doktorun bence kilosu gayet normal ama şaşırdım benim ki 29+6 da 1660 gr çıkıncada bana 9 gün önce demişti doktor eee bunun ortası ne ben anlamadım gitti . Sen bozma moralini bence gayet normal kızın

Aslinda esin dogru soylemis ne de olsa gelip seni gormek isteyecekler, simdi gelsinler, en azindan yapilcak isleri soylersin onlara yardim ederler, iyice agirlasinca daha da zor olur.. Ben de cagirdim esim olmayacak 1 hafta gelsin annen yanimda kalsin dedim..simdi merak ediyolar onlar da..dinlenmek istediginde soylersin gider odana yatarsin nolcak ki

Allahtan öyle bı izin problemim yok canım.Odamda bütün gün yatsam niye yatıyo demzler.ben normalde bana geldıklerındede bazen odamda dınlenıp tv seyredıyordum.Rahatlar yani o bakımdan.Bayramlarda bile gittiğimde ılk gun dışında geç kalkıyom hep.kahvaltı bıle hazırlanmış oluyodu😀.Çalışıyorum buda benım tatılım bıde onların yanına gelmişim dıye hiç ellemiyolar beni saolsunlar.Ama işte bu hazırlık aşaması stresli olcak.kadın tutucam bıde temızlık için.Aslında başında duran olsa çok ii olcak.Bitek işte yanlızlığı sevıyorum ya.Bebek doğduktan sonra zaten yalnız kalamıcaz.Bilmiyorum kafam karıştı valla.

merhaba anneler

ultrasonda 28+3 çıktık
cnm 1 hafta normal dıyorlar benmkıde 1 hafta geriden gelıyorrr bılıyorsun bende okuz gıbı yıyorum yanii🙁

Geri