aslında seninde doğruluk payın var ama dediğin tip çocuklar çok küçük bir yüzdeyi oluşturuyorlar. hatta bence onlar farklı bir zekaya sahip oluyorlar. ama geri kalanlar hep yanlış eğitimden oluyor.Yaa kızlar benmi bir tuhafım anlamadım. Ben sizler gibi düşünmüyorum. Yani bazı durumlarda suç kesinlikle annenin değil. Yani annelerinde hatalı olduğu durumlar var tabiki mesela benim görümcem çom şımarım yetiştiriyor kızını deren heryeri kurcalayan bir çocuk oldu çünkü nereye hamle yapsa daha çocuk karıştırmadan annesi yardımcı oldu neymiş aman ağlamasınmış şimdide ben bunla hiç misafirliğe gidemiyorum diye yakınıyor neyseki haddini bilen bir insan kendi evinde herşeyi yaptırır ama misafirlikte çocuğunun peşini bırakmaz ama esasında Deren benimle birebirken okadar kurcalamıyor ben anlıyorum bi zıpırlık yapacağını dikkatini dağıtıyorum. Ama başka bir arkadaşım var dünyanın en titiz insanıydı (dı diyorum çünkü oğlu olduktan sonra kızın hidroliği boşaldı) ama Demir çok zor bir çocuk karı-koca acayip ilgililer herzaman ayrıntılı konuşurlar çocuklarına çocuğun önünde hiç çatıştıklarını görmedim hep beraber hareket ederler ama o demir sıpasını durdurmanın yada hayırdan anlamasını sağlamanın imkanı yok bize geldiklerinde atrık ben üzülüyorum arkadaşıma bırak diyorum kırsın döksün yeterki sen 5 dakka rahat et yani. O yüzden dışardan ahkam kesmek çok kolay kızlar ama insanın başına gelince herşeye bakışı değişebiliyor bildiğim tek bişey var kınamamak lazım