2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olsun be archi,
kendisi sağlıklı olsun da, kilosu fln düşük olsun ne olacak ki..
belki de minyon bir cocuk olacaktır.
moralini bozma bence

ne bileyim yaa ben almışım 12 kg
doktorda dedi düzenli beslenmiyor musun .ben o kadar dikkat ettikçe gelişmiyor ya deli oluyorum
tabi allah başka dertler vermesin varsın zayıf olsun ama kafama takıldı işte

Canım çok geriden gelmiyor sonuçta yani gelişimiyle ilgili bi sorun yok sonuçta. Hem belli olmuyor bazı bebekler son ayda bir anda toparlanıyor. Önemli olan sağlıklı olması kilo milo faso fiso

benimkininde boyu bi kaç gün geriden geliyodu ona çok moralim bozulmuştu bakalm pazartesi gidicem nasıl olcak sağlıklı olsunlarda boşver gerisi önemli değil annemin dediği gibi azcıkda dışarda beslensinler boşver diyo :fırtına:

doktorda dedi düzenli beslenmiyor musun .ben o kadar dikkat ettikçe gelişmiyor ya deli oluyorum
efet cnm allah baska dert vermesın sıkma canını banada doktor vıtamınlerını almıyorsun ondan böle vıcdan azabı cek bıraz demıstı hanı vıtamnlerı ıctım okdr yıne gerıden gelıyor sende sıkma canınıı cıtı pıtı olcak demekkı bebbişin

merhaba şekerim
neden moralini bozuyosun tatlım ya
herhangi bir sağlık sorunu yoksa gerisi boşver
o doğsun sen onu tosuncuk yaparsın şekerim

benim ki de ööle yaa
28+3 de 38 cm 1000 gr dı. dr normal demişti ama diğer haziran bebeklerine göre minik benimkide. olsun çıtıpıtı olsunlar 🙂

hadi ya allah allah. bende şimdi netten haftalık gelişmlere bakıyorum normal çıkıyor ama doktor da korkuttu beni biraz.
düzenli beslen yediklerine dikkat et normalden zayıf dedi.

cnm 1 hafta normal dıyorlar benmkıde 1 hafta geriden gelıyorrr bılıyorsun bende okuz gıbı yıyorum yanii🙁

bende aynen öküz gibi yiyordum bu sefer frenledi beni . çikolata yeme artık hiçbir yararı yok. 12 kg almışsın bence daha fazla alma dedi 🙁

senin beslenmenle çok da fazla alakalı oldugunu düşünmüuorum ben..
sonucta hiçbişi yemesen bile o istese yiyecek birşey buluyor içerde..
emiyor bizi tüketiyor.
çocugun yapısı ve genetik faktörlerle de alakalı olabilir.
sen de ufak tefeksin sanırım, bebişin de sana cekmiştir annesi
minik bir kız olacaktır.
sağlıklı olsun da, varsın minik olsun

bence hiç kafana takma canım.bebiş sağlıklı olsun yeter.Annemle dün konuştum.buyuk abım 2700 doğmuş ama sonradan daha çabuk toparladı kendını dedi.Diğer abım 3600 doğmuş.oda doğumdan sonra az kılo aldı dıyo.Yanı zayıflar doğumdan sonra hemencık toparlıyomuş.abımınde boyu1,80 yani düşün.Bence hiç canını sıkma.minyon fılanda olmadı abım.Diğerınden daha uzun hatta.