2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aynen bende kimseyi istemiyorum evde 3 ümüz beraber olalım istiyorum eşimde diyo nasıl yapıcaz diyo sanki diyorum gece yatıya kalan biri olsa kalkıp o bakıcak yine ben emziricem bakıcam diyorm

ay vatozz okudum da
öyle çocuklara ben de çok sinir oluyorum...
analarına babalarına da ayrı sinir oluyorum..
acaba cok yaramaz cocugu olunca insan böyle vurdumduymaz mı oluyor..
off bizim çocuklar da olacak mı öyle yaa..

benim de kuzenin çocugu öyle, ne bakıştan anlıyor ne laftan anlıyor ne bağırmadan..
birisi ay yapma dese, bide kafa tutuyor, sen bana karısamazsın diye, anası da bişi demiyor..
gecenlerde bize gelmişlerdi, topuklarıyla güm güm yerlere vuruyor, yapma diyorsun daha cok vuruyor. anasına dedim ki, ayy ben böyle sabredemem kendi cocuguma nası sabrediyosun diye laf soktum.. diyor ki, alışırsın alışırsın, bi doğsun da görürüm seni, duymuyorsun bile onun gürültüsünü diyor..
ulan nası duymayacam, apartmandan atılacaz nerdeyse gürültüden, tövbe tövbe yaa..
şeytan dedi 2 tane patlat çocuga.. yeğenim benim ama valla çok sinir oluyorum, arsız şey.

haklısın cnm kayınvalıdemlerde mecburen gorusuyorlardı kadınla dıyordum nıye böle yapıyor bunlar megersem kadının ılgısızlıgı bıde artı 3 cocugu varmıs onlarıda getirirmiş eskıden dıyorlarkıı bu elıne orgu alırdı o kocamn 3 cocuk evı talan ederdı sımdı sadece bunu getiriyor dıyorlarr ayyy ama olmazkıı ya bıde bana laf sokuyor salak evı cocuk görmedı daha dıye bende sonra cocuk tv sehpasını acıp ıcndekı dvdlerı fırlatmaya kalakrken bagrdım yapma bu eve zeynep gelıyor demır gelıyr senle yasıtlar ama hı c oralara ellemıyorlar dıyeeee kadınada ben cvp gonderme yaptım yoksa 1.5 yasndakı cocuk bu uzun cumleyı zaten ıdrak edemezz ama cocuk yapma kelımesının ne anlama geldıgını ögrenmemiş allah bana yardım etsın bide tahammulsuzum biraz🙁 işim zor ama dedıgın gıbı ılgı onemliii cocugu salıpdaaa sonraa elıne orgu almayla olmaz bu iş

ay allah korusun napcaz bizyaa buyukde konsmak ıstemıyorum amaaaaaa yani anne de dur demeli bence cocugun oyuncakları vardı ama onlarla oynamıyor yerde dekor sımarık tepsım var dı ay ustune cıkıp zıplıyor en son dedım onda yemek yenıyor basılmaz ayakla halbukı yendıgı yokda anası anlasın dıyee odeıl ust katımzdada bı huysuz amca var bıde o gelcek gurultuyeeeee buyur burdan yak ztn sınrlerım tepemdeee

bencede anneyle ilgili, başkasının evinde başkasının kurallarına göre davranmayı öğrenmeli, o yaşta değilse sen durdurmalısın. bi de gerçekten değerli ya da kırılacak eşyaları ortadan kaldırmamamak gerekiyormuş, çocuk onlarla yaşamayı, onların oyuncak olmadığını öğrenmeliymiş.

valla bende dayanamam yapıştırırım ya bu arsızlık oluyo artık bide annem derki siz küçükken ben gezmeye bile gitmezdim kimse rahatsız olmasın diye yeni yeni geziyorum hep der biz bi yere gittimmi anne babamızın gözünün içine bakardık şımarıklık bu başka bişey değil yetiştiren yetiştiriyo valla görüyorum iş annede bitiyo

evet annem kardeşimde ortalıktan hiç bişeyi kaldırmamıştı maşallahda çok uslu bi çocuk olmuştu derdi sağ solla değil hep kendiyleydi banada diyolar bunların hepsini kaldırıcaksın salondan içimden diyorum hiçde kaldırmıycam işte

Eğer çocuğun söz dinlemiyorsa çıkmayacaksın kardeşim evinden dışarı
herkes çekmek zorunda değil kimsenin çocuğunu sonuçta kaldı ki bi de hamile kadının evine gidiyosun cık cık cıkkkkk
Kızdım bak şimciii