2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saolun kızlar gecer umarım.bunye bıle bıtkın oluyo ya şu ruhsal durumdan daha bır çöküyo.Buarada kayınvaldem aramış kocamı bu gelip kalsınmı yanımda dıye.Ama ihtıyaç olmaz demı kızlar bu aya gelcekler daha bı bunalcam hazırlık aşaması.Sizce ne diyşm ya.Doğum zamanı annem gelıcek zaten.İİce stres yapmak istemıyorum....

asneba, bence eşine söyle, rahat edemem yanında, istediğim gibi hareket edemem de

asneba, bence eşine söyle, rahat edemem yanında, istediğim gibi hareket edemem de

ODA BANA SORUYO CANIM.bENCEDE İSTİYOLARSA TABI GELSİNLER AMA BU AY İHTIYAC YOK DEDİM.DOĞUMA YAKIN GELSINLER DEDIM.EŞİMDE KENDI ANNENE DAHA ÇOK İHTIYAÇ DUYARSIN DOĞUMA YAKIN DİYO.YANİ DEDİM.AMA SONUÇTA NİSAN AYINDADA Bİ ŞEY OLMUCAK ALIŞVERİŞTEN BAŞKA.ONUDA BEN YAPCAĞIMA GORE.BANA ÇOK SAÇMA GELDİ KIZLAR YA...

gunaydınnnnn.Ben de dun çok ağladım kızlar ya.Durup durup ağlıyom sınırlerımmı boşalıyo acaba.Eşimde yoktu dun geç geldı.Onada hastayım dedım.ama aslında sınırlerım bozulmuştu.oda gelıp elimi yüzümü kontrol edıyo ağlamışmıyım dıye çaktırmadan aklı sıra.bebişler etkilenmıyodur ınş. ya.Bizim yüzümüzden.Hormonlar neden böyle yapıyo ya bebeklere yazık🙁((((((((((((

O ağlak durum bende de var canımm durup dururken geliyo bazen hem de hiç sebepsiz .
Valla eşim kızıyor çocuğa bişey olcak diye o kızdıkça da ona sarıyorum bu sefer sonra da pişman oluyorum çocuğu üzdüm diye 🙂))))
Kısırdöngü şeklinde gidiyor yani ama artık dizginlemeye çalışıyorum kendimi

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
anladığım kadaıyla herkesin hormonları tavan yapmış bende geçen haftaya kadar ağlak bir insandım ama son bir haftadır bir huşu geldi hiç bişey takmamaya başladım eşim bile diyor sen bi değiştin bi pozitifleştin diye iş arkadaşlarımda farketti gözlerinin içi gülmeye başladı diyorlar. Şimdi ben bir çoğunuzdan hafta olarak önde olduğuma göre demekki sizde bir hafta sonra ağlak halinizden kurtulacaksızını kızlar üzmeyin kendinizi boş yere bebişleride üzersiniz sonra

saolun kızlar gecer umarım.bunye bıle bıtkın oluyo ya şu ruhsal durumdan daha bır çöküyo.Buarada kayınvaldem aramış kocamı bu gelip kalsınmı yanımda dıye.Ama ihtıyaç olmaz demı kızlar bu aya gelcekler daha bı bunalcam hazırlık aşaması.Sizce ne diyşm ya.Doğum zamanı annem gelıcek zaten.İİce stres yapmak istemıyorum....

Haklısın biraz zaman geçsin doğuma yakın gelmek isteyen gelsin ya öncesinde kimse gelmesin zaten ağırlaşacağız yatıp kalkamaz olacaz .Onlarda hani sormadı gelmedi demeyelim diye soruyor olabilirler hani amaç gelmek olmayabilir

Geri