2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gunaydınnnnn.Ben de dun çok ağladım kızlar ya.Durup durup ağlıyom sınırlerımmı boşalıyo acaba.Eşimde yoktu dun geç geldı.Onada hastayım dedım.ama aslında sınırlerım bozulmuştu.oda gelıp elimi yüzümü kontrol edıyo ağlamışmıyım dıye çaktırmadan aklı sıra.bebişler etkilenmıyodur ınş. ya.Bizim yüzümüzden.Hormonlar neden böyle yapıyo ya bebeklere yazık🙁((((((((((((

günaydın ... Canım benim ya 2 hafta önce bende öleydim herşeye takılıyordum ve durup durup ağlıordum bebekimde sürekli anne ağlama der gibi hareket ediyordu daha çok üzülüyodum ama biraz sakinleştim sonra geçti . Sende güzel şeyler düşün biraz yürü bazen iyi gelebiliyor 🙂

saolun kızlar gecer umarım.bunye bıle bıtkın oluyo ya şu ruhsal durumdan daha bır çöküyo.Buarada kayınvaldem aramış kocamı bu gelip kalsınmı yanımda dıye.Ama ihtıyaç olmaz demı kızlar bu aya gelcekler daha bı bunalcam hazırlık aşaması.Sizce ne diyşm ya.Doğum zamanı annem gelıcek zaten.İİce stres yapmak istemıyorum....

günaydın kızlar..
ben de bir tek benim sanıyordum su ağlak annecik.meğer forumda ağlak çokmuş.benim de bu aralar durup dururken ağlama krizine giriyorum sebepleri de var ama ağlama zamanlarımla pek uyuşmuyor zamanları..

Geri