2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bende mi bir hödüklük var acaba?
Hiç böyle duygusal çalkantılar yaşamıyorum

Bazen eşime ağlıyormuş gibi yapıyorum hani bunda bi acayiplik var demesin diye
ama o sırada da yapmacıklığıma gülüyorum

tam olarak benim de ööle oldu zeynep, olay 32.haftada demekki. filmlerdeki kıt zekalılar gibi oldum. salak bir sırıtış yayıldı yüzüme. dün gece rahatsız bir uyku uyumama rağmen sabah arabada şarkı bile söyledim..

benim eşim de annenler mayısın 1 inde gelsin kalsınlar işte bizde diyor ayyy bana da daral gelir öyle . Zaten doğumdan sonra elleri mahkum kalcaklar bi de 1 ay öncesinden de gelirlerse valla kendi annemler de olsa daralırım ben.

günaydın kızlar nasılsınızzzay dun mısafır vardı öldum yaaaaaaaaaaaaa bide misafirin cocugu vardı konusmak ıstemıyorum ama 1.5 yasnda bır oglan cocugu anamı aglttı herseye el atyr ne buldu koltugn arkasına atıyor anasıda oglum atma demıyor cok kzıdım sureklı cocuga bakıs attım annesıde alındıysa alındııı bıara annesı laf soktu hafıften gel oglum gel bu yengenın evıne daha cocuk gırmemişşşşş bılmem neee iiide salak karı banane olan cocuguna olacak gıdıyor plazmaya zaten cocugun boyuna denk elıyle ekrana bı patlatıyor kacıyor salak anasıda olum ustune duser gel demıyor bende dogal olark sureklı bagrdım cocugaaaa kıbar yolla ay daha neler neler dun cok solendım cok kınadım sanırım basıma gelecek bide kadın demezmı cocugun olnca ortadan kaldırmasını bıleceksın bu suslerınn yokyaa dedım neden kaldırayım alısacak dedım onlara ellememeyı ogrenecek televızyonudamı kaldırayım ben sımdı cocuk ellıcek dıye dedım kızlar hem sınrlıyım gergınım hertarafım agrıyor tabe hızmet hörmet faslından dolayı bide cocuga cok fırca attım dıye uzldum soncta evıme ılkdefa geldıler sanırım buuyuk konustum benım cocumda bölemi olurki🙁 ama okadar kızdım cocukda cok tınlamadı benı ztn yınede yaptı yapacagını🙂

Ayyy evet kızlar çok haklısınız.ben bu ıkı aılenınde gelme tarihlerini erteleyım.annemde doğuma yakın gelırız dıyodu kızıyodum.kadın haklıymış.zaten kalcak epey bende.bende sıkılırım onlarda sıkılır.ama erken doğum olursa diye korkuyorum bı tek.oda izmir 3 saatlik yol geliverirler demi ama.çok ii oldu size danıştığım.....

herhalde evde çok az vakit geçirebildiğimden ben de evde hep yalnız olmak istiyorum.
beni en çok doğum sonrası korkutuyor, onca insan, gürültü, patırtı. yeni alınan oyuncak gibi olacak bebek, herkes onunla olmak isteyecek. ama o benim ve ben kocamla ve kızımla başbaşa kalmak isterim.

Günaydın canım 🙂 bence sen çocuğa değil annesine sinir olmuşsun 🙂 bende bu durumlarda çocuklara kızamıyorum annesinin sahip çıkması lazım ama bazı insanlar ne yazık ki biraz rahat oluyor. Tüm çocuklar ilgi istedikleri için o şekilde davranıyorlar bence bizim de çocuklu arkadaşlarımz var ve sürekli gelirler ama onların bizim evimizde oyuncakları var onları getiriyorum ve biraz ilgileniyoruz ben eşim annesi ozaman çok heryeri ellemiyorlar. Sakin ol bence sen oğlunla ilgilenirsen öle olmaz merak etme

günaydın vatoz aynı şeyleri bende yaşadım geçen arkadaşımın çocuğuyla ay onlar her bize geldiklerinde deliriyorum bide samimi arkadaşımız çok o kapıları tutuyo tak tak vuruyo aynen plazmaya gidiyo saldırıyo ay çay içicez bende içicem diyo yere döküyo böyle beynime kan sıçrıyo yani cinnet geçiresim geliyo ay inşallah biizmkiler böyle olmaz ama iş annede bitiyo ya bence yapma demeyi bilmesi lazım

Yazılanları okuyuna bende aynı şeyi düşündüm 🙁 . Bebeğimizin ilk günlerinde hep bir karmaşa olacka herkes kendi bildiğini yapmak isteyecek yıkarken emdirirken yerken banada karışacaklar diye şimdiden stress oluyorum bazen ben kendi anneme sölüyorum çok karışma diye ve eşimle birlikte de seminere gittim orada da sölediler ailerleri karıştırmayn diye artık kısmet ama o gürültü patırtı ne yazık ki bir süre devam edecek 🙁