işte bende de hep negatif çıkıyodu yani bebekte problem yok gibiydi cumartesi günkü testte pozitif çıktı normalde iğnenin 28. haftada yapılması gerekiyor ben 30. haftamı bitiriyorum ama pozitif çıktı şimdi vücudum antikor üretmeye başlamış bebekde kansızlık derecesine bakılıp amniyon kesesinden göbek kordonuna iğne ile kan vereceklermiş 🙁((( tekrar test yapılacak sanırsam
off bi köprü vardı dişimde hamilelikten önce değişmesi gerekiyodu aslında da pat diye hamile kalınca kaldı o da şimdi sallanıyo sanki inşallah doğuma kadar bişey olmaz yaa moralim çok bozuk
işte bende de hep negatif çıkıyodu yani bebekte problem yok gibiydi cumartesi günkü testte pozitif çıktı normalde iğnenin 28. haftada yapılması gerekiyor ben 30. haftamı bitiriyorum ama pozitif çıktı şimdi vücudum antikor üretmeye başlamış bebekde kansızlık derecesine bakılıp amniyon kesesinden göbek kordonuna iğne ile kan vereceklermiş 🙁((( tekrar test yapılacak sanırsam [/QUOTE]
Valla kafam karıştı.. Ben 28. haftada gittim doktora test falan demedi hiç.. Bu hafta için söyledi yapılması gerekiyor diye... Neyse bakalım hayırlısı..