22 haziran yengeç burcunda 2590 48 cm boyunda spinal anasteziyle kızmı dünyaya getirdim cok şükür
cumartesi kontrole gitmiştik kızım artık kilo almıyordu 3 gün sonraya yine cagırdı bizi baktı bebke saglıklı ve yine kilo almamıştı su sınırı 5 in altına inmemesi gerekiyormuş benim suyum 5.5miş seni riske atamam dedi doktorum suni sancıyla doğumu başalatcaz dedi biz sok olduk cünkü kontrole gitmiştik eve döncektik doğumhaneyi aradı ve yatışımı yapılcagını söyledi biz sakayla eve 3 kişi döncez kızm son ucundan yengeç burcunu yakaladık dedik birde hep salı günü gel diyorduk babası izini hafta sonuna kadar kulllansın diye odadan cktık beni tutudu bir aglama heycan yaptık asnsöre doğru yürürüken annemi aradaım beni doğuma alıyorlar gel diye kadıncagızda sok oldu
doğumhaneye cıktık yatış işlemleri iiçin eşim aşagı indi beni sancı odasına aldılar saat 10da acılmam ve kontrol edildi 2 cm ve suni sancı başlatıldı sancılarımı hissetmiyordum 11 gibi ayakta dolaşırken suyum geldi pıt diye haber verdim hemşirelere catala alıp bebgin başın etrfındaki suyu boşaltılar eyvaf dedim nasıl doğurcam sonra nstye bagladılar kendi sancılaım başlamıştı ama sancı geldikce kızımın kalpa tışları dayanamıyordu 100 altına düşüyordu dr haber verdile geldi dah senin 4 _5 saatin var bebek sancılara dayanamıyor dedi eşimide cagırıp bizmle konuştu ve hamen acil ameliyata alındım 14_56 da kızmız spinal anasteziyle kucagıma aldım herseyini seyrettim anestezi uzmanı karar verdi ben karışmadım hiç bir seye
odama cıktım ve 1. saat sonra uyuşuklğum açıldı
2 gün hastane de hiç bir seyimiz yoktu eve cıktığımız gün benim cadı 14 saat hiç uyanmadı acile gittik sarılığı yükselmiş çok şükür büğün iyiyiz 1.5 saat arayla kendi uaynaıyor
allahım herkese bu duyguyu yaşatsın annelik co kgüzel bir duygumuş