Gülkurusu sorma benim de annem yarın gidiyor ben de kalacağım yalnız başıma 🙁(( pek bi ağlak durumdayım ben de. Zaten kızım gaz sancısından sabah 5 e kadar ayakta tuttu bizi ay ne yapcam bilmiyorum. Bazen çok aciz hissediyorum kendimi bazen de çok güçlü herşeyi halledebilecek gibi. Git gellerim bitmedi benim henüz. Bi de annemin gidecek olması tuz biber oldu ama belki de yalnız kalmak daha iyi gelir.
Ya Zeynep hadi seni anladım da archi sen niye sütünü sağıyorsun canım 🙂 Zaten anca yetiyor diyorsun sağıp kaşıkla vermeye uğraşacağına niye emzirmiyorsun? Hayır ben sağmıyorum hiç bi ilk zamanlar çok yarayken sağdım şimdi akıyo bazen çocuğun uyanmasına yakın ona rağmen sağmıyorum çocuğun uyanmasını bekleyip emziriyorum direk. Benim düşünemediğim bişey mi var acaba ben de mi sağsam ki?
Ya Zeynep hadi seni anladım da archi sen niye sütünü sağıyorsun canım 🙂 Zaten anca yetiyor diyorsun sağıp kaşıkla vermeye uğraşacağına niye emzirmiyorsun? Hayır ben sağmıyorum hiç bi ilk zamanlar çok yarayken sağdım şimdi akıyo bazen çocuğun uyanmasına yakın ona rağmen sağmıyorum çocuğun uyanmasını bekleyip emziriyorum direk. Benim düşünemediğim bişey mi var acaba ben de mi sağsam ki?