2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neee hala çatlamadınmı :grev: ben burda çatlama duyuyorum resmen maşallah de valla :nazar::nazar:

masallah diyeyim aman..ama bu işler biraz geneti sanırım.annemde de hiç çatlak yok ondan herhalde.iç karnımız geniş sanırım..
ama ben çatlasam da cok üzülmicektim kendimi hazırlamıştım.sizler de üzülmeyin lazerle çözümü varmış ztn baksana..2.yi de doğurun sonra gidin lazerle düzelttirin.
ya ben de inanılmaz kg aldım napiim onlara takılıyorum ben de.şişko patates oldum iyice yaa.nasıl gitcek bu fazlalıklar?kocaman bir popom oldu yaa 🙁

napıosunuz kızlar ben su anda göğüsler fora oturuyorum hahaha
dustan cıktım kremlendim yaglandım biraz emsin diye giyinmedim üstümü de tırstım göğüslerim yara olcak diye ztn sürüyordum da simdi daha bir dikkat ediyorum dae senin de yara oldumu göğüslerin?
bu arada henüz çatlamadım son 8 günüm kaldı doğumdan sonra ne olacak bakalım bir doğururmusumher yerim catlamış.benim göbek deliğim de normal duruyor hala düzleşmedi sadece büyüdü kg.dan dolayı genisledi yani
canım ılk ıkı gun yara oldu kabuklandı bıle ama lansınoh saolsun hemencık gecırdı
ben dogum oncesı kullanmamıstım
hastaneden cıkınca aldırdım hemen ertesı gune bısey kalmadı cok sukur

kek yaptım bende öyle şişmişki taşmış biraz fırının içine yağ sökücü sıktım bekliyorum şimdi kocamda gelmedi kayınvalideleri çağırıyım diyodum çaya ama geç gelcek gibi
yakınmı kaynanan?ben de 2 gündür görmedim bu akşam damlar diye bekliyorum kendisini 🙂 benim de kocam hala gelmedi bu arada

canım ılk ıkı gun yara oldu kabuklandı bıle ama lansınoh saolsun hemencık gecırdı

sen de sanslılardansın o zmn canım geçmesi süper yani.baksana aslı ve selin kıvranıyorlar acıdan yazık ya 🙁

yakınmı kaynanan?ben de 2 gündür görmedim bu akşam damlar diye bekliyorum kendisini 🙂 benim de kocam hala gelmedi bu arada

yakın sayılır yani iki durak felan yukarda oturuyolar sen nasıl oldu da 2 gündür görmedin bizimkilerde memlekete gidicekler pazar günü almanyadan misafir götürüceklerde ondan çağrıyorum :Ayoksa zorduda aklım hep sende diyo kayınvalidem ayın 20 sine kadar doğurma demezmi geçende de oldu canım dedim :dil:

şu bebek şekerlerine de bi türlü karar veremiyorm ya niye 3 çeşit aldıysam hastanede kaç tane yeter acaba hepsini götürmek istemiyorum bide ertanda bi tanesini beğenmedi zaten canımı sıkıp duruyo bunları promosyon ver bunu alana diyo

Sanirim bu kiz gercekten benimle yuzlesmek istemiyor nekadar icerde kalabilirsem kar diyor. hahaha

Ay ciddi misin sen?? Senin dogum yaptigindan haberleri yok mu manyaklarin, siz bebegimizi emzirin ben cizim yapayim de bari de goguslerinin yarasi da gecer. :dil:

aslı kabul etmedin dimi çizimi :croc:

benimde 2 hafta önceki kontrolümde başına bakarken çok aşağıya indi
ama geçen hafta daha yukarıdaydı
inip inip çıkıyor heralde:pasi:

aslı senin doğum yaptığını bilmiyorlarmı iş yolluyorlar kız ay ne alemler aldınmı peki işi

DOĞUMA GİDERKEN ÇİZDİĞİM ÇİZİMİN DÜZELTMELERİ VARMIŞ. RİCA ETTİ BAYAN. ALLAHTAN AZ BİŞEY DE KIZIM UYURKEN ÇİZİYORUM.

Bacim senin gobegin hala delik miii. :dil: hehe saka saka.
Haha gecen karnimi gosterirken arkadas bi sasirdi senin gobegin neden boyle diye.
Diger arkadasin da cocugu var deli o hamilelikte oyle olur diye nasil guluyor.

BENİM GÖBEK DELİĞİM DOĞUM YAPMAMA RAĞMEN FIRLAK KALDI. BU ARADA GÖBEĞİM ANCA AZICIK İNDİ. ŞİMDİ 6 AYLIK HAMİLE GİBİYİM hahaha
GEÇEN TAKSİCİ ŞOK OLDU BENİ BEBEKLE GÖRÜNCE. ABLA BEBEK SENİN Mİ DEDİ . EVET DEDİM. NASIL YANİ SEN HAMİLE DEĞİL MİSİN DİYOR :dil:
KOMŞULARIMDA BENİ BEBEKLE GÖRÜNCE KÜÇÜK ÇAPLI BAYGINLIK GEÇİRDİLER. DİYORLAR BEBEĞİ GÖRMESEK DOĞUM YAPTIĞINA İNANMAYIZ.

dae ne kadar şanslısın. ben lansinoh u süre süre bir hal oldum bana mısın demedi. kızım zaten meme manyağı. sütüm yok mama veriyoruz gene de meme emmeden durmuyor. o yüzden iyileşemedi bir türlü.

sen de sanslılardansın o zmn canım geçmesi süper yani.baksana aslı ve selin kıvranıyorlar acıdan yazık ya 🙁

her emzirişimde deli gibi oluyorum . sesim çıkmıyor acıdan .çok zormuş emzirmesi.

şu bebek şekerlerine de bi türlü karar veremiyorm ya niye 3 çeşit aldıysam hastanede kaç tane yeter acaba hepsini götürmek istemiyorum bide ertanda bi tanesini beğenmedi zaten canımı sıkıp duruyo bunları promosyon ver bunu alana diyo

ben hastaneye bebek şekeri götürmedim fırsatım olmadı 🙂
bence hastanede çok fazla gerekmiyor. zaten anne baba yakın akrabalar ziyarete geldi. onlara da orda vermedik. eve gelince herkese dağıttım

dogumdan once cıkmıstı canım catlaklar
karnımın bosalmasıyla cok daha kotu gorunuyorlar sımdı
ama karnım cok sıyahlasmıstı o yuzden cok fena gorunuyo
bı sure sonra ten rengım eskı halıne doner dıyor tecrubelı anneler o zamn daha duzgun gorunur sanırım
bırde hala sıs gobegım 5 aylık gıbı
sarıyorum sımdı
dıkıslerım ıyılesınce korse takıcam o zamn toparlar bıraz

bende medicalden korse aldım . ama tabi sen şimdi takamazsın onu. ama çok fayda etti göbeğim küçüldü. yoksa resmen doğurmamış gibiydim çok fenaydı göbeğim. benimde çatlaklarım var göbeğim inince sönmüş balona döndüm hahaha
zaten daha kaç gün oldu doğum yapalı. düzelir zamanla böyle kalmayız.

Geri