2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canim sadece dun sancimla beraber bir baski vardi surekli wc'e gitmek icin ama gidiyordum da,
simdi ise tekrar sadece sanci var adet sanci gibi, doktoruma dedim bugun de oda hazirlik sancilari onlar dedi.

napıosunuz kızlar ben su anda göğüsler fora oturuyorum hahaha
dustan cıktım kremlendim yaglandım biraz emsin diye giyinmedim üstümü de tırstım göğüslerim yara olcak diye ztn sürüyordum da simdi daha bir dikkat ediyorum dae senin de yara oldumu göğüslerin?
bu arada henüz çatlamadım son 8 günüm kaldı doğumdan sonra ne olacak bakalım bir doğururmusumher yerim catlamış.benim göbek deliğim de normal duruyor hala düzleşmedi sadece büyüdü kg.dan dolayı genisledi yani

bugun kocacımın dougum gunu
ve netten bı hedıye sıparıs ederım ıdyodum ama ne yazıkkı bebısım gelınce hersey ucmus aklımdan bugun aklıma geldı ancak
bende sımdı pasta sıparıs ettım
=(
baskada bişi yapamadım

bugun kocacımın dougum gunu
ve netten bı hedıye sıparıs ederım ıdyodum ama ne yazıkkı bebısım gelınce hersey ucmus aklımdan bugun aklıma geldı ancak
bende sımdı pasta sıparıs ettım
=(
baskada bişi yapamadım

mutlu yıllar esine..bu sene de böyle olsun canım lohusasın sen hem ne güzel bir oğluş hediye ettin kocana daha ne isticek 🙂
bu arada sorma ben de bgn fark ettim 16sında esimin doğum günü ve ben o gün doğum yapıcam.hic hediye falan düşünmediğimi fark ettim bugün..
kızıma o kdr odaklaşmışım ki 🙂 neyse ki geldi aklıma da bişeyler hazırlıcam ona hediye olarak falan..aslında ben ona bu sene ömür boyu sürecek bir hediye veriyorum..:pasi:

napıosunuz kızlar ben su anda göğüsler fora oturuyorum hahaha
dustan cıktım kremlendim yaglandım biraz emsin diye giyinmedim üstümü de tırstım göğüslerim yara olcak diye ztn sürüyordum da simdi daha bir dikkat ediyorum dae senin de yara oldumu göğüslerin?
bu arada henüz çatlamadım son 8 günüm kaldı doğumdan sonra ne olacak bakalım bir doğururmusumher yerim catlamış.benim göbek deliğim de normal duruyor hala düzleşmedi sadece büyüdü kg.dan dolayı genisledi yani

neee hala çatlamadınmı :grev: ben burda çatlama duyuyorum resmen maşallah de valla :nazar::nazar:

kek yaptım bende öyle şişmişki taşmış biraz fırının içine yağ sökücü sıktım bekliyorum şimdi kocamda gelmedi kayınvalideleri çağırıyım diyodum çaya ama geç gelcek gibi

Geri