2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1 hafta daha sevınsın normal dogurtturcam dıye haftaya ben yapıcam onun yuvasını. aslında haklı kesıklerı yenıden kesıp dıkmek çok uzun iş, ıyıleşmesı de zor. ama olmuyor ışte aklımda bıtıremıyorum şu normal dogum işini. bakalım bi oldu bıttıye gelse şu iş oyle mutlu olcam ki. aniden açılsa hemencık çıksa. kısmet.

Kizlar raporumu aldim geldim..bana sadece isgoremezlik belgesi diye bisey verdiler yeter o herhalde degil mi ???
Bir de sabah bilgisayarim sicaktan kendini kapatti, heran yine gidebilirim..kusuruma bakmayin

bana da işgörmezlik belgesi verdiler bende onu işyerine verdim 🙂 doğumdan sonra kapattıracakmışım.

hadi gözün aydın doğurmadan odayı yerleştirdin .benim kızın toplamda zaten 2 makina çamaşırı çıktı hepsini yıkamıştım. sen epey birşey almışsın herhalde 🙂

ayy hadi gelsin bebekler

yarından itibaren haziran anası olacağız ne güzel.sende inşallah kolayca doğum yaparsın. sırasıyla patır patır doğurmaya başlarız yakında

maşallah kızına pembik. kilosu gayet iyi benim kızı geçmiş 🙂
bende çarşamba görücem sıpamı. bakalım ne kadan oldu

Vakit geçireyim dedim pembikim... Kimsecikler kalmamış zaten..
Sen nasılsın.. Kuzunu görmüşsün... maşallah herşey yolundaymış..

anamm 1 haziran anası da gelmiş. nasılsın celine, heyecanlı mısın ?? keşke bende yarın doğuracağımı bilsem ne kadan güzel olurdu 🙂

gülkurusu korkutma kendini bu kadar belki çok kolay doğum yapacaksın. zaten önemli olan sancıları atlatmakmış doğum anında birşey hissetmiyorlarmış.
tabi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah kolayca atlatırız

Vakit geçireyim dedim pembikim... Kimsecikler kalmamış zaten..
Sen nasılsın.. Kuzunu görmüşsün... maşallah herşey yolundaymış..

evt celinecim kızımı gördüm allaha şükür herşey yolunda 12 günde 330 gr falan almış dr gayet iyi dedi.ama ben bu ölçümlere pek güvenmiyorum su anda kızımı 2400 gibi düşünüyorum hayal kırıklığına uğramamak icin doğdugunda..insallah ben yanılırım gerci kg su da sorun değil.
ben cok daraldım hamilelikten sanırım artık doğsun istiyorum hersey bitsin iş güç ve kızım gelsin istiyorum sıkıldım bu sekilde yaşamaktan cunku bu sıcaklar beni mahvetti.sen ne güzel kurtulucaksın yarın canıminşallah sağlıkla..kaçtaydı randevu sabahmı msj atarım sana aradığımda müsaitolmayabilirsin diye o acıdan.
gülko cnm benim sen hiç kendini kasma da zorlama da nasıl rahat edeceksen öyle olsun.dogum bu kolay bişeymi yaa..hele normal doğum icin istemek cok önemli o psikoloji cok önemli bunu dr.unun da cok iyi biliyor olması lazım.istemeden normal doğurmak daha zor olabilir belki de hoş bilemeyiz ahkam kesmek istememama okuduğum araştırdığım duyduğum bu doğrultuda..hayırlısı olsun cnm benim sen icini ferah tut nasıl istiyorsan da öyle yap

evt arci ya aynen keşke biz de yarın doğurcak olsak biz de deliyiz hee senle ben benziyoruz çok

sağol cnm senin kızın da almıştır merak etme benim kız kadan olmuştur en az su anda bence 🙂

bende çok sıkıldım haziranda geldi ya saırsızlanıyorum artık. ayaklarım balon gibi sızım sızım sızlıyor. bir elimde su şisesi bir elimde karpuz . sonra yaşasın wc 🙂
sanki zaman durdu artık hiç ilerlemiyor hep böyle hamile kalcak gibi hissediyorum

ınşallah pırtttt dıye pırlatıverırım canım anlamadan şaşkınlıkla.
kolayca bitsin inşallah hepımız için şu dogum işi.

sıcak işini hiç sorma canım, bugun resmen su oldum, kıyafetlerım iç çamaşırlarım sırılsıklam oldu terden. kılo bir yandan hamılelık bır yandan sıcaklarda ters duştum resmen. eve geldım hemen duş sonra klıma, yenı kendıme geldım valla. bi de soguk soguk elma suyu içiyorum çok ıyı gelıyor hem çok tatlı degıl hem hafıf. hakkımızda hayırlısı olsun canım. herkes face resmını koyuyor bebegının bızım kı hala karnımızda. o resımlerı gördukçe sabrım daha da bı bıtıyor sankı. bende ıstıom kırışık gıdık, küçük ayaklar küçük eller, gelsınler artık ama yaaaa

evt arci ya aynen keşke biz de yarın doğurcak olsak biz de deliyiz hee senle ben benziyoruz çok

sağol cnm senin kızın da almıştır merak etme benim kız kadan olmuştur en az su anda bence 🙂

he valla iyice delirdik , hamilelik yaramadı

inşallah 2700 gibi birşey olmuştur. neyse 2500 oldu ya ölsem de gam yemem

bir zamanlar mm lerle ölçüyorduk şimdi kocaman oldular. ben şimdi 6 hazirana güveniyorum hem eşimin hem benim içime o tarih doğuyor. inşallah o zaman doğururum 🙂

bir bakarsın öyle olur. çok var çünkü normal doğumdan deli gibi korkup doğum yapınca bu kadar çok niye korktum diyen. bana da bir efelik geldi korku morku gitti. sakinleştirici mi alıyorum farkında olmadan acaba 🙂

ya evet zaman durdu resmen gunler geçmiyor bı turlu. her sabah işgence gıbı kalkmak butun gun evde dolanmak ne yesem ne yemek yapsam dıye kıvranmak.elımde benım de habıre meyva, su tuvalet, ayaklar davul bel agrıdan kopuyor, sıcak bır yandan, çin işgencesı valla çektıklerımız. geçen gun yatakta oturarak uyumuşum mıdem çok yanıyor başım duşunce, ayaklarıma da soguk su havluları koymuştum,agzım açık uyumuşum eşimde videoya kaydetmiş. göstercem kızına senın çektıklerını dedı. şöyle bı ızledım valla balon gıbı bacaklar hakketten acınacak haldeymışım.

Ben sabah 9:30 da hastanede olacağım.. Tahliller falan yapılacakmış.. Anestezistle falan konuşacak mışım.. 😀
11:00 11:30 gibi alırım dedi.. İşte ne zaman ayılırım falan bilmiyorum.. 2 saat sürüyo sanırım.. sonra ilk iş size mesaj atayım diyorum... En azında birinize atarım mesaj o da topikte haber verir..
Bide yarın Leac doğuracak başka biri daha vardı sanki.. Siz de onlardan haber alırsanız bana mesaj atın... Merak ederim ben onları... Telefonum kocamda olur, o size cevap verir ben veremesem de.. Tembihledim.. Haziran analarını habersiz bırakma diye.. Hahaha