2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güle güle gülkurusu . doğurursan haber ver hee olması msj falan çek biz haber veririz topiğe 🙂

maşallah kızına inşallah hep sakin bir bebek olur. bakalım bizimkiler nasıl olacak 🙂

kötü şeyler düşünme sen önceden de doğum yaptın birşey oldu mu olmadı. bunda da öyle olacak sonuçta. hayırlısıyla alacağız kucağımıza bebişlerimizi

ohh yandan :pasi:
hepiniz doğurmaya başladınız gene. bizi düşünen yok hahaha
ben avrken burda senın neyını dusunsunler
haddını bıl otur pturdugun yerde ahahahahhahahahhahaha

Kızlar merhaba 🙂 Artık forma çok fazla giremiyorum gruptan takip etmeye çalışıyorum hafta sonu doğuran yok değil mi?

Ben ve oğlum gayet iyiyiz bende Zeynep'e katılıyorum E. Sezeryan bence çok kolay ilk 3 saat hiç ağrın olmuyor sonra 3-4 saat çok az oluyor ve ağrı kesicilerle atlatıyorsun ben aynı gece yürümeye başladım bugün 9. günümüz ve son 4-5 gündür kendim yataktan kalkabiliyorum en zoru o o yüzden ilk yataktan kalkmayı söyledim 🙂

size tavsiyem giderken mutlaka hamile çamaşırınızı götürün çünkü karnınızın içi boşalınca biraz garip oluyor onlar topluyor .

Bu arada cuma günü oğlumun göbeği düştü çok az sarılığımız vardı doktoru onuda anne sütü ile atar dedi şimdi neredeyse geçti gibi.

yıne dagılmıs burası hayrola doğurmayamı gıttınız...

mislina gecmıs olsun canım neysekı sarılıgı atlatmıs cımcımen..
mıs gıbı kokla onu benım yerıme

Mislina , epiduralde ameliyat esnasında korkmadın mı ya... Offfff... Ben neden korkuyorum bu kadar. İlki geneldi bu bana çok korkutucu geliyo. Bu arada maşallah kuzuna... Göbeği düşmüş büyümüş artık...

Kizlar raporumu aldim geldim..bana sadece isgoremezlik belgesi diye bisey verdiler yeter o herhalde degil mi ???
Bir de sabah bilgisayarim sicaktan kendini kapatti, heran yine gidebilirim..kusuruma bakmayin

yıne dagılmıs burası hayrola doğurmayamı gıttınız...

mislina gecmıs olsun canım neysekı sarılıgı atlatmıs cımcımen..
mıs gıbı kokla onu benım yerıme

evet canım şükürler olsun yarın kontrole gideceğiz bakalım doktoru ne diyecek 🙂 Teyzesi Ataberk gelsin birlikte oynarlar sen hiç merak etme...

Mislina , epiduralde ameliyat esnasında korkmadın mı ya... Offfff... Ben neden korkuyorum bu kadar. İlki geneldi bu bana çok korkutucu geliyo. Bu arada maşallah kuzuna... Göbeği düşmüş büyümüş artık...

Canım zaten apartopar oldu benim doğum doktora kontrole gittik hadi alıyoruz yatışını yaptır dedi ve benim korkmaya heyecanlanmaya vaktim kalmadı birde tek tesellim oğlumu görebilmekti ilk ben gördüm ben kokladım ben öptüm 🙂 hemşireyi tembihledim ilk babasına ver kimseye verme diye 🙂 hiç korkmaya gerek yok sonuçta korkunun ecele faydası yok kendine ve doktoruna güven yeter benim ameliyat epidural hazırlığı hariç 15 dk sürdü 🙂 hemşireler doktorlar hasta bakıcıları çok yardımcı oluyro

Daeeee.... Forumda doğuracan kuzu.... Seninki isim değişikliğine isyan ettiğinden gelmiyo olmasın? Gerçi ben yeni ismini daha bi sevdim ama... Gel bak sana şeker vercem de belki gelir?

evet canım şükürler olsun yarın kontrole gideceğiz bakalım doktoru ne diyecek 🙂 Teyzesi Ataberk gelsin birlikte oynarlar sen hiç merak etme...

Canım zaten apartopar oldu benim doğum doktora kontrole gittik hadi alıyoruz yatışını yaptır dedi ve benim korkmaya heyecanlanmaya vaktim kalmadı birde tek tesellim oğlumu görebilmekti ilk ben gördüm ben kokladım ben öptüm 🙂 hemşireyi tembihledim ilk babasına ver kimseye verme diye 🙂 hiç korkmaya gerek yok sonuçta korkunun ecele faydası yok kendine ve doktoruna güven yeter benim ameliyat epidural hazırlığı hariç 15 dk sürdü 🙂 hemşireler doktorlar hasta bakıcıları çok yardımcı oluyro

ay canım ınsallah
benım oglumun pek nıyetı yok
bırılerını ahını aldım cıkmıyo cocuk ıcımden

Daeeee.... Forumda doğuracan kuzu.... Seninki isim değişikliğine isyan ettiğinden gelmiyo olmasın? Gerçi ben yeni ismini daha bi sevdim ama... Gel bak sana şeker vercem de belki gelir?
evet evet yenı ısmı daha ıyı oldu ogluusmun..

vallahı bende anlamadım bu cocuk nıye gelmıyo dıye
temmuz anası olmayhımda ahaha aaha ha
seker verıcem cıkolata vercem dıyorum
benım karnım tok dıyo cevap verıyo
kandıramıyorum cocugumuu:pasi:

Geri