2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam kızlarözledim sizleri geçmişe yolculuk yapamadım.kimler dogurdu bakalı mm annem geldı ankaradan bebek odasını yerlştrdık ilk etaptaherşeyı yıkamadık tabı gıyebılecklerıni yıkadık cok yoruldumyaaaa

herkes dınlenıyor sanırım aslında ben de cok yorgunum bırazdan dınlenıcem valla
bu gece sancıyla uyandım 2 saat kadar sürdü aynı zman da ıstıfar ettım.. cok korktum ama
oglum gelıyor sandım bu günde doktora gıttım nts baglandık ama sancı yüksek cıkmadı
bıda böyle sancım olursa rahım acılmısmı dıye bakılcak ... uff cok sabırsızlanıyorum artık

slm kızlar tenhalaşmış buralar, kontrolden geldım çatım musayıtmiş, ama çok zorlandım dr bakarken. agladım bi tomar sınırlerım bozuldu gene. nasıl normal dogurcam bıomıyorum. 12 hazırana kadar dogmazsa sezeryan olucam 12.sınde kısmetse. yanı daha 2 haftam var bu sıcaklarda beklıcem. moralım bozuk o yuzden. biranönce kurtulmak ısterdım

selam kızlar buralar ne tenha yahuu 🙁 herkes sanırım dinlenme modunda..
güneş gözünaydın annen gelmiş ne güzel..
asyam ve gülko hayurlısı olsun insallah..
ben de dr.a gittim bgn kızım 2700 olmuş kg.su dr 3 kg doğar 3ü bile gecebilir ne çok iri ne de çok küçük bir bebek bu dedi.en önemlisi suyum falan yeterliymiş hersey yolunda gözüküyor dedi.16sı icin tekrar netleştirdik ama bir daha gidicem haftaya o zmn saati falan kesinleştiricez.hayırlısı olsun artık hakkımızda..

sagol pambıkçim moralım bozuk ama artık bıtsın ıstıyorum bu ödemler agrılar, ama doktorum tutturdu normal dıye, valla tepemı attıryor gıtcem başka doktora görcek gununu.yok işte bende o yurek ama anlamak ıstemıyor, çatı muaynesını salya sumuk atlattım kadın hla normal olcak dıyor delırcem.

senın bebegıne de kocaman maşallah canım. sinirimden ne yazacagımı atlamışım. yerım ben o prensesı.

bide akrabalar habıre arıyor ne zaman dıye, damlayamadılar bı turlu. ıçlerıne dert oldu.

senın bebegıne de kocaman maşallah canım. sinirimden ne yazacagımı atlamışım. yerım ben o prensesı.

bide akrabalar habıre arıyor ne zaman dıye, damlayamadılar bı turlu. ıçlerıne dert oldu.

canım tşk ederim.ama sana ne dicem dr.bence hiçbir zaman zorlamamalı herkesin harcı değilki normal doğurmak.tm teşvik edebilir iknaya cabalayabilir ama tatlı sert bir zorlama yapamaz senin dr.un gibi ! bence nasıl istiyorsan öyle doğur.sonucta bu senin en doğal hakkın.dediğin gibi sen alttan bile muaynede bu kdr zorlandıysan normalde sorun yaşayabilirsin..bunu anlaması lazım..sen tekrar konus bu durumdan dolayı rahatsızlığını tekrar dile getir cnm.

Geri