Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Parmaklarimi hic bukemiyorum zaten kac zamandir ama ayak bilegimi bile bukemiyorum bacagimla ayagimin arasi da okadar sis yani, sap sap yuruyorum resmen.
Parmaklarimi hic bukemiyorum zaten kac zamandir ama ayak bilegimi bile bukemiyorum bacagimla ayagimin arasi da okadar sis yani, sap sap yuruyorum resmen.
konuya lapp dıye dalayım hemen. ayaklarımı yururken ezıyorum sanki, etlerı ezılıyor resmen. bu kadar agırlığa ödeme ayak mı dayanır, ben olsam isyan eder gıderdım
ahh dae o koca sende olacaktı ki görecekti gününü.
benim bacaklar değil de ayaklar şiş. o da çok az şimdilik. parmaklarımın başladığı yeri kıvırınca acıyor bir tek. daha fazla şişer miyim bilmiyorum tabi
enem amma çeneniz düşmüş bugün sınava girdim geldim 1,5 saatte çıktım popom hala acıyor bide yarım saat burda oturdum sizi okuyacam diye, yine acımaya başladı neyseki yarın 3 ders var en fazla 1 saatte çıkarım off bitsede rahatlasam
ay hava cok fena
kapalı ama cok sıcak
iğrenc ötesı
bızım evnormalde serın olur ama bu neme benım ev bıle dayanamadı
bı sort bıde kocamın atletıyle yanıyorum evde
yaaa kıslar ben bebksekerlerımı almak ıstıyourm
koca gel o zaman dedı
ama yanına bırını bul dedı
nerden bulcam yaaaaaaaaaaa
pufff dıyorum bısye olmaz surdan kadıkoy taksıyel 10 dk ordanda vapur sona sen alırsın dıyorum
olmas dıyo
ıkna etmeye cabalasm mı
kesın bol ebı zamnda yolda doorcam ben
enem amma çeneniz düşmüş bugün sınava girdim geldim 1,5 saatte çıktım popom hala acıyor bide yarım saat burda oturdum sizi okuyacam diye, yine acımaya başladı neyseki yarın 3 ders var en fazla 1 saatte çıkarım off bitsede rahatlasam
ay hava cok fena kapalı ama cok sıcak iğrenc ötesı bızım evnormalde serın olur ama bu neme benım ev bıle dayanamadı bı sort bıde kocamın atletıyle yanıyorum evde yaaa kıslar ben bebksekerlerımı almak ıstıyourm koca gel o zaman dedı ama yanına bırını bul dedı nerden bulcam yaaaaaaaaaaa pufff dıyorum bısye olmaz surdan kadıkoy taksıyel 10 dk ordanda vapur sona sen alırsın dıyorum olmas dıyo ıkna etmeye cabalasm mı kesın bol ebı zamnda yolda doorcam ben