Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimbilir kaçta çıktı... Çocuk gibi o da... 2-3 saat biniyoo.. Ya ben de düşündüm yiyeyim ben diye ama az daha bekleyeyim de.. Yarın da gider beni deli eder.. Ben de akşam hayal kuruyorum ,sabah belki beni kahvaltıya götütür diye... Nerdee.. kalktım ki adam yok..
Evet bence de söyleyeyim ama sonuç çıkacağını sanmam... Çünkü 2 haftadır söylüyorum, bunlar son haftalarımız diye.. Geçen hafta bide 3 kişi geldiler... Şimdi de gelecek duş alacak falan... Aman öğlen oldu zaten... Daha kahvaltı istemiyorum... Sanırım birazdan tost yapıp yiyeceğim...
Meloşa söyleyelim de doğum tablosuna Ege yazsın bari... Ama bizim listedeki kalsın öyle.. Zühtüm o benim..
Evet bence de söyleyeyim ama sonuç çıkacağını sanmam... Çünkü 2 haftadır söylüyorum, bunlar son haftalarımız diye.. Geçen hafta bide 3 kişi geldiler... Şimdi de gelecek duş alacak falan... Aman öğlen oldu zaten... Daha kahvaltı istemiyorum... Sanırım birazdan tost yapıp yiyeceğim...
sen ac durma cnaım atıstır bıseyler
ama kocana soleme yedıgını
gotur benı kahvaltıya de
dısarı cııkınca ogle yemegıne cevırırsın onu
kocan ac kalmıs olur
Benim ayaklarim bacaklarim cok felaket sis 3 haftadir inanin herkes cok sasiriyor bukadarini da gormedik hic diye, bunun ustune bugun daha daha daha bi felaket yaa, resmen kirmizi kirmizi damarlar parladi ustunde yaa, birde cok kotu aciyor artik.
Benim ayaklarim bacaklarim cok felaket sis 3 haftadir inanin herkes cok sasiriyor bukadarini da gormedik hic diye, bunun ustune bugun daha daha daha bi felaket yaa, resmen kirmizi kirmizi damarlar parladi ustunde yaa, birde cok kotu aciyor artik.
benim bacaklar değil de ayaklar şiş. o da çok az şimdilik. parmaklarımın başladığı yeri kıvırınca acıyor bir tek. daha fazla şişer miyim bilmiyorum tabi