2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stella maşallah berile kocaman olmuş ay darısı benimde başıma inşallah pazartesi görücem ne kadar olmuş bakalım.
Buarada ben şeker için yiğit bebek teşekkür eder yazmayı düşünüyorum renkli çıktı var burda mavi yazıyla yazıcam sizce nasıl olur?

olur canım niye olmasın. bende de hoşgeldin asya bebek yazıyor. doğum tarihi koymadık tabi.

ne guzel anlatıyon hemencik dogurdu dıye, ruya gıbı ahhh ahhh

canım yaa bunun sancısı uzun sürmüş ama doğumu çok kolay olmuş gece 3de gitmiş sabaha kadar beklemişler 7de suni sancı vermişler 12de doğurmuş ama yinede çok kolaydı diyo şükrediyo. bu bişeymi bizim bi akraba sancı tutuyo hastaneye gidiyolar 5 dakika sonra hemşire çıkıyo hayırlı olsun diyo ailesi nasıl yani bizimki değildir daha şimdi girdi falan diyo yanlışlık olmasın diye şok oluyolar.kadın çatla çıkmış 5 dakikada doğurmuş resmen.annem hep dua ediyo inşallah onun gibi kolay olur diyip duruyo.kadın anlamadım bile diyo.Ay Allahım hepimize öyle kolay doğumlar nasipo etsin.

benım arkadaşımın dogumunu anlatayım, önce öglen suyu gelmiş, dr aramış yıkan gel demiş. gitmişler içeri almışlar bakmışlar dogum başlamış hemen belden iğne yarım saat durmadan ıkınmış, bebek dogmuş. hıçbir acı hıssetmedım dıyor. keşke bızlerın de oyle kolay olsa.