2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
archimimcim bu arada şekerleri çok güzel asyamızın.güzel günlerde dağıt. ya bu arada ben ifadede kullanamıyorum

sağol srmrhancım daha güzelleri senin olsun. site sapıttı gene hiçbirşey yapamıyorum demek pınarın da oğlu geliyormuş ne güzel 🙂 yarın meleği kucağında olacak

saol canım ınsallah sezeryana gerek kalmadan haftaya kadar kendılıgınden gelır oglum hayırlısı neyse o olsun tabıde böle yuzdum yuzdum kuyruguna geldım ınat etmese barı adı da hazır cıksın artık yahuu=))

tabi canım yaa bende önce normalden yanayım tabi bi problem yoksa adı üstünde normal.o gelecek inşallah ben öyle inanıyorum.bnm bi arkadaşımında bebek tersti işte sezaryenmi normalmi falan deniyodu son kontrole gitmeden 1 gece önce hazırlandı yıkandı paklandı anaaa gece suyu geldi.gitti suni sancı verdiler doğurdu.korkulacak bişey yok diyo.Allah bi avazda kurtarsın bol dua edelim.

site kafayı yedi yine, ayakta duramıyorum sol kasığım fena ağrıyor ayağımın üstüne bile basamıyorumne olaki acaba, ben biraz uzanayım kızlar görüşürüz

Geri