2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stella maşallah berile ata berke de maşallah..inşallah hayırlısıyla normal olur.Allah bir avazda kurtarsın dae senide cümlemizide. geçen eşime diyorum Allahım bir avazda kurtarsın benide bütün hamileleirde eşimde o ne demek nasıl yani diyo🙂

sağolun kızlarmesaj karakterinde sorunmu var yazılarım garip çıkıyor bu gidişimde en fazla 2800 olur diye düşünüyordum3100 diyince şaşırdımarch ben son 1 haftada acayip kiraz erik kayısı yedim belki onun etkisidirdünde mehmete meyve kilo yapar bebege diyorlar acaba doğrumu dedim alakası yoktur bence dedibelkide onla alakadır sende bol meyve yegerçi asya son gidişinde iyi çıkmıştı ama aklında olsun

anam ben gunde 1 kılo karışık meyve yıyom ondan mı benım kı gurbuz acep

stella maşallah berile ata berke de maşallah..inşallah hayırlısıyla normal olur.Allah bir avazda kurtarsın dae senide cümlemizide. geçen eşime diyorum Allahım bir avazda kurtarsın benide bütün hamileleirde eşimde o ne demek nasıl yani diyo🙂

saol canım ınsallah sezeryana gerek kalmadan haftaya kadar kendılıgınden gelır oglum hayırlısı neyse o olsun tabıde böle yuzdum yuzdum kuyruguna geldım ınat etmese barı adı da hazır cıksın artık yahuu=))

Geri