cosmo benimde aklımda hiç doğum fikri yok bilin mi?? deli miyim uyuştum mu nedir sanki hiç doğurmayacakmış gibi rahatım bendeki sakinlikte adamı öldürür
Archimim benm halimi sana arz ediyim rahatlık gör=))
Doğum için İst geldm ne anam var ne babam ne kocam
Binada kardeşlerim onların eşleri falan geçinip gidiyoz düşünsene
Dr soruyom doğum ne zman diye her an herşey olablr diyo
Napıcam böle bilmiyom
Aniden sancılansam falan moku yedim yani hastane çantamı alır gideirm heralde kendi kendme=)))
zeynep dedi ya ilk başta süt gelmiyor, mama alın yanınıza diye. aynı şeyi yengemde dedi, özellikle sezaryende süt geç gelebiliyormuş. o sırada bebişlerin kan şekeri düşüyormuş açlıktan.
Archimim benm halimi sana arz ediyim rahatlık gör=))
Doğum için İst geldm ne anam var ne babam ne kocam
Binada kardeşlerim onların eşleri falan geçinip gidiyoz düşünsene
Dr soruyom doğum ne zman diye her an herşey olablr diyo
Napıcam böle bilmiyom
Aniden sancılansam falan moku yedim yani hastane çantamı alır gideirm heralde kendi kendme=)))
annenınde gezmeye gıdecegımı tuttu sneın gelmenı beklemıs
amaann bosver cnaım benımkıler ıstanbuldalarda noluyo
bugun kıvranıyom dıyorum pazartesı gelrıım yanına dıyo
cok sukurkı ole cok mızmız olmadım kımseye muhtac kalmadım
zeynoo hosgeldınn
ayşe kızımız nasıll
mehtap ında gozu aydın o da erdı muradına
offffff offfffffffffffffffff
cosmo benimde aklımda hiç doğum fikri yok bilin mi??
deli miyim uyuştum mu nedir sanki hiç doğurmayacakmış gibi rahatım
bendeki sakinlikte adamı öldürür
aynı durumdayım bende.hatta hem bir yandan kendime kızıyordum ne kadar da tepkisizim diye, hem de sakin olmak hoşuma gidiyordu. ama sooradan öğrendimki bunun içinde vücut ayrı bir hormon salgılıyormuş. yoksa böyle bir travmaya insan dayanamazmış...
zeynep dedi ya ilk başta süt gelmiyor, mama alın yanınıza diye. aynı şeyi yengemde dedi, özellikle sezaryende süt geç gelebiliyormuş. o sırada bebişlerin kan şekeri düşüyormuş açlıktan.
kız ben yanınıza alın demedim hastane veriyor zaten senin getirdiğin mamayla ilgilenmiyorlar. Çıkarkende çocuk doktoru yazıyor hangi mamayı alacağını bana pre aptamil verdiler çıkışta aldık zaten 2 kere kullandık çok şükür şimdi %100 anne sütü devam ediyoruz
annenınde gezmeye gıdecegımı tuttu sneın gelmenı beklemıs amaann bosver cnaım benımkıler ıstanbuldalarda noluyo bugun kıvranıyom dıyorum pazartesı gelrıım yanına dıyo cok sukurkı ole cok mızmız olmadım kımseye muhtac kalmadım
zeynoo hosgeldınn ayşe kızımız nasıll
mehtap ında gozu aydın o da erdı muradına offffff offfffffffffffffffff
aynı durumdayım bende.hatta hem bir yandan kendime kızıyordum ne kadar da tepkisizim diye, hem de sakin olmak hoşuma gidiyordu. ama sooradan öğrendimki bunun içinde vücut ayrı bir hormon salgılıyormuş. yoksa böyle bir travmaya insan dayanamazmış...
ben zaten normalde de panik atak değilimdir. herşeyi panik yapmam ama millet benden daha çok panik olunca bende mi gariplik var diyorum. her arayan yanlız başına ne yapıyorsun diyor. ya sancılansam ne yapacakmışım
dedim kolayı var taksi çağırıp doktora gidicem ne yapıcam 🙂
bizim vücutlar o hormonun dozunu kaçırmış sanırım . aşırı sakin oldum çıktım 🙂