2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar ıyı kı dr gıtmışım, gögsumde sut ıltıhap yapmış yumru olmuş, ve ateşimi yukseltmiş farkında bıle degılım. hemen antıbıyotık vurdular popodan serum taktılar ateşim şuan ındı, ama kolum hıç kıpırdamıyo agrı kokkunç dercede. cumaya kadar antıbıyotık kullanıcam cuma tekrar gıdıcem bu esneda her yarım saatte bır ateşimi olçucem. cumaya kadar geçmezse genel cerrahı kuçuk bır operasyon yapıcaz dedı ama detaylı anlatmadı. durum budur, sut oluşmuş ama gögsum tıkalıymış, bu da ateşlı kıtle yapmış. canım cok sıkkın heran bebegı alabılırım dedı ateş durumuna baglı dedı

Canım geçmiş olsun ya.. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. Canını çok sıkma, bebişini de sıkma.. Çözülmeyecek bi sorun değilmiş çok şükür..

Ccnm ımaj ambalaj var876.sokakta sadece bıberon 75kuruş tulunude ege seradan alcm ıcınede jelıbon koycam en uygun orasydı heryer 1tl fıyt verdı ama ıstrsenz gezn oldm bn bıkc magazaya sordm en uygunu buydu sept alcktm ama onlr cok pahalı yaaaaıcımde kaldı artk 100tane bıberon aldm cok bıle aldm buarada esmrdenhabermvrdı zahıdeyı de sabah oredm bıde dae doguraydı ehehe

sağol canım ben gezemiyorum fenalık geliyor kemeraltında bana. Ama heryer 1 lira demiş ondan merak ettim bakiim olmadı kocayı göndereyim de ben de aldırayım.

kızlar dedıgınız gıbı yuzduk kuyruguna geldık, terslık çıkmasın dıye aklım çıkıyor, ateşim saatlerdır zor ındı heran da çıkabılır. psikolojimi bozdugu için hastanede yatmak ıstemedım eve geldım, ama sınırlerım çok bozuk. bu agrı gerçekten katlanılacak bırşey degıl. keşke böyle olmasıydı.ama kısmet.

kızlar ıyı kı dr gıtmışım, gögsumde sut ıltıhap yapmış yumru olmuş, ve ateşimi yukseltmiş farkında bıle degılım. hemen antıbıyotık vurdular popodan serum taktılar ateşim şuan ındı, ama kolum hıç kıpırdamıyo agrı kokkunç dercede. cumaya kadar antıbıyotık kullanıcam cuma tekrar gıdıcem bu esneda her yarım saatte bır ateşimi olçucem. cumaya kadar geçmezse genel cerrahı kuçuk bır operasyon yapıcaz dedı ama detaylı anlatmadı. durum budur, sut oluşmuş ama gögsum tıkalıymış, bu da ateşlı kıtle yapmış. canım cok sıkkın heran bebegı alabılırım dedı ateş durumuna baglı dedı

geçmiş olsun canım arkadaşımın başına gelen gelmiş senin de ama onun doğumdan sonra olmuştu. Aman ateşi ihmal etme akşam da saati falan kurun devamlı olmadı

kızlar koluma vuran agrıdan dolayı yazamıyorum, eşimde izin aldı 2 gun bakıcak bana azıcık yatayım dınleneyım. hepınızı çok sevıyorum, pembikçim sıcacık mesajın için sagol canım. kımsem yok etrafımda annem bile gelmıyorken mesajın çok ıyı geldı. hoşçakalın

Gulkurusu canım arkadaşım bozma moralini kızın büyüdü zaten atlatamayacağın bir sorun değil takma kafana çok kafana takarsan ateşin yine çıkar azcık sabret tatlım çok geçmiş olsun

Geri