2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızlar ben nezaman yazmaya niyetlensem Ayşe hanım mıkırdanıyor bugün bana pek müsade etmicek sanırım. Bu arada aklımdayken anlatayım hani bende biberon şeker almıştım ya ama daha içinin şekerlerini almamıştık doğuma giderken biberonları yanımıza almadık tabi görümcemin eşi pembe bblolu çikolata aldı hastaneye 70 tane kadar nerdeyse yetmedi diyebilirim 3. gün hastaneye kimse gelmedi eve çıkacağımız için (halbuki akşam üstü çıktık) eğer ogünde gelen olsaydı yetmiceklerdi. Eve gelince eşim biberonlar için şeker aldı şimdi eve ziyarete gelenlere onlardan veriyoruz. Ama etiket yetiştiremedik. Kızımın odası hala gelmedi. Diyeceğim oki bir sürü eksik kalıyor ama meleğiniz kucağınıza geldiği an hiç bir eksiği gözünüz görmüyor takmayın yetişmeyenleri sakın.Biraz önce kızım annanesinin kucağında gazını çıkardı artık izin verir yazmama 🙂

ay vatoz neresinden alsın kemeraltının ya bi de süsü var mı yoksa boş biberon mu 75 kuruş

benim koca bulamadı bi türlü cumartesi bi dolaşayım dedim ben de fenalıklar geçirdim geri döndük. bi tarif et bakiim

Ccnm ımaj ambalaj var876.sokakta sadece bıberon 75kuruş tulunude ege seradan alcm ıcınede jelıbon koycam en uygun orasydı heryer 1tl fıyt verdı ama ıstrsenz gezn oldm bn bıkc magazaya sordm en uygunu buydu sept alcktm ama onlr cok pahalı yaaaaıcımde kaldı artk 100tane bıberon aldm cok bıle aldm buarada esmrdenhabermvrdı zahıdeyı de sabah oredm bıde dae doguraydı ehehe

arceya topıce gelmedı bugun hıc dımıı
ıyı ıyı merak etme
evde uzun oturuyo o..
yok yok onur korkmadı
sımdı aradı noldu dıyıp bana tavır yapıyo bıde allahım kurtar benı

Senin onur da tam dayaklık çıktı he.. Gıcık oldum valla şimdi... Neden böyle yapıyo bu adamlar ya...

bende kaçar kızlar yemek yapayım
görüşürüz kendinize iyi bakın

Kolay gelsin canım. Bne artık yemek yapmıyorum aslında yapamyorum, ayakta durunca çok belim ağrıyoo.. Bakalım bu akşam ne yiyeceğiz..
hahaha

kızlar gülko eve gelmek üzereymiş yazacakmış bize yani hala doğurmamış giderken korkuyordu ya o bakıma dedim

Ay iyi bari gelsin de anlatsın nesi varmış..

kızlar ıyı kı dr gıtmışım, gögsumde sut ıltıhap yapmış yumru olmuş, ve ateşimi yukseltmiş farkında bıle degılım. hemen antıbıyotık vurdular popodan serum taktılar ateşim şuan ındı, ama kolum hıç kıpırdamıyo agrı kokkunç dercede. cumaya kadar antıbıyotık kullanıcam cuma tekrar gıdıcem bu esneda her yarım saatte bır ateşimi olçucem. cumaya kadar geçmezse genel cerrahı kuçuk bır operasyon yapıcaz dedı ama detaylı anlatmadı. durum budur, sut oluşmuş ama gögsum tıkalıymış, bu da ateşlı kıtle yapmış. canım cok sıkkın heran bebegı alabılırım dedı ateş durumuna baglı dedı

Geri