2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar doktorum aradı, hemen gel dedı, anneee korktum hiç durma hemen gel dedı ısrarla kızzlar dogurmayım sakın bide

DUR panik olma tatlım hemen yaa..doğurmazsın daha rahat ol.ama git hemen bakalım sakin ol yanına birisini de al giderken sen bu panikle doğurmayacaksan da doğurursun sakin olmaya calıs cnm

sana 3 vakte kadar bi doğum görüyorummm daeeee :fırtına:

kıskanıyo yawwrum onlar seni hepsi sezeryan olcak yaa sen normal doğum bekliyorsun azimle. Seni gaza getirip sana da sezeryan yaptırtmak istiyoolarrr :dil:

wuuuuu bu da onnara kapak olsun
saol yıvrummmm....

3 saat sonrada doorma ıhtımalım olabılır dımı aahah ahaha

pembıkım hayrola 3 lerde gıdıyorum
3 vakte kadar 3 lu rakamları bekleyeyım ben ahaa ah aaha

srmrhan gecen sormuşsun ne cadısı diye 🙂 ben cıkarken aşağıdaki online listesinden tatlı cadım diye birisi vardı da o gözüme çarptı yazamadan edemedim 🙂
malum başka cadılar da vardı eskiden ve burada da o bakıma cnm
evet ya sonra bende fark ettim etraf cadı dolu:fırtına:

bu arada günaydın kızlar...
ya wenice de indirim başlamış %70evaran.gidip bakınmak istiyorum ama dr un heran doğum olabilir evin yakınmı demesi beni korkutuyo şimdi olmaz olmaz yolda olur naparım ben.wenice e giden bakan var mı?kimbilir ne güzel şeyler vardır yaa

günaydın millet
sabahtan beri modemle uğraşıyorum şimdi bağlandım nete sinir oldum.
12 de doktora gidip kızımı göreceğim saçımı kestirip kaşlarımı aldırıp insana benzeyeceğim 🙂
ben bir geçmişe bakayım doğuran var mı acep ??

Bnecede elindeki 300 liralık makinayı satrmak için uğraşıyo gibi geldi bana neyse bi ara gidip alıcam zaten emzirme sütyenide alamadım hala beğenemedim hiç birisini çok çirkinler ya yokmu bunun estetik güzel olanı[/QUOTE]

ya kızlar hafta sonu kafamız iyice karıştı ilk drla konuştuk doğumuma izni denk gelmiyor allahtan ama aşagıda fiyat alma bölümüne soru sorduk mesela doğumum pazara yada geceye gelirse fiyat degişikliği olurmu diye dr gelemezse olur dediler cünkü akşam 6 dan sonra nöbetci dışardan dr geliyormuş ve ssk geçmiyormuş ozaman normal 1600 olan doğum 3500 olacak birdahaki gidişde drumla bu konuyu iyice konuşmam lazım kızlar sizde bir sorun bence son anada süpriz yaşamayın

ahh be güzelim ne estetiği arıyorsun estetiklik bir yanımız mı kaldı bizim hahaha ben artık bu halimi cok benimsedim sanırım şişko ve koca göbekli o acıdan estesiklik sexylik aramıyorum aldıklarım da sadece rahat olurmu kullanımı nasıl olur diye bakıyorum.ben de penye aldım 3 tane annem dedi cok sık değiştiriceksin leke olacak terleyeceksin vs dedi..
benim sezeryan olacağından günüm belli cnm tabi benim kız bir sürpriz yapmazsa banahahaha yaparsa da artık elden bişey gelmez..ne ise odur ödeyecez el mahkum cnm

evet ya sonra bende fark ettim etraf cadı dolu:fırtına:

bu arada günaydın kızlar...
ya wenice de indirim başlamış %70evaran.gidip bakınmak istiyorum ama dr un heran doğum olabilir evin yakınmı demesi beni korkutuyo şimdi olmaz olmaz yolda olur naparım ben.wenice e giden bakan var mı?kimbilir ne güzel şeyler vardır yaa
ben gitim canı %70 varan dedigi sadece %50 indirim birde bizim burdaki outlet 3 alana 1 bedeva kampanyası başalamış

kızlar yaa kanalları geziyodum ebru şallıyı gördüm 5.ayı bitiyomuş yatmış plates yapıyo karnı yok yanındaki kız bile ben hamileliğinden şüphe etmeye başladım diyo.garibim çocukcağız kimbilir içerde ne alemde ya

Geri