2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla yatıp dinlendim ayılmam lazım akşam 7ye kadar yavaş yavaş yaparım ama ik şu camaşırları asmam lazım yoksa sepetde daha cok buruşacaklar

aradım ameliyattaymış, 2 saat sonra arayın dedı. yaa öyle bir agrı kı anlatamam resmen gögsumun altında kocaman bir erık var ve kolumu yukarı aşagı bile oynatamıyorum,annem azıcık ov dedı ama dokunmak mumkun degıl.
ayy canım benim ya aynı hastaneden sana yardımcı olabilecek başka kadın doğumcuya aktarsalardı ya..en azından sana bir öneride bulunur ya da gel bakalım der bişey der.sen bir daha ara istersen bekleme o kdr cok canın yanıyorsa kuşum yaaa

benim seninle ilgili içime doğan 3 lü bir rakamda doğum yapacağın öyle geçti birden geçen gün içimden sen bekle 3leri kuşum :pasi::pasi:

sana 3 vakte kadar bi doğum görüyorummm daeeee :fırtına:

kıskanıyo yawwrum onlar seni hepsi sezeryan olcak yaa sen normal doğum bekliyorsun azimle. Seni gaza getirip sana da sezeryan yaptırtmak istiyoolarrr :dil:

:grev::uhu::18: kımsenın başına gelmedı mı acaba bızım topıkte bu olay, en bahsız ben mıyım kızlar?

eğer süt birikmesiyse ihmal etme hiç gülkurusu kistleşme yapabiliyor sonra çünkü ameliyat oluyor sonrası. Benim bi arkadaşımın başına geldi doğum sonrası tek göğsü aldı hep çocuk o da diğer göğsünü sağmamış. Ameliyat olmak zorunda kaldı. İhmal etme derim bi de hafif su buharına tut istersen normalde yumuşatır derler ama yine de sen bilirsin tabii

yeni gelenler hepinize günaydın..
balko bize hiç demediler bunu yahu burdan bir arkadas gecen gün wcde süt sağıyordu baktım bizim makineden hemen sordum memnun musun diye o da cok memnunum dedi.umarım biz de sorun yaşamayız..

Bnecede elindeki 300 liralık makinayı satrmak için uğraşıyo gibi geldi bana neyse bi ara gidip alıcam zaten emzirme sütyenide alamadım hala beğenemedim hiç birisini çok çirkinler ya yokmu bunun estetik güzel olanı

ya kızlar hafta sonu kafamız iyice karıştı ilk drla konuştuk doğumuma izni denk gelmiyor allahtan ama aşagıda fiyat alma bölümüne soru sorduk mesela doğumum pazara yada geceye gelirse fiyat degişikliği olurmu diye dr gelemezse olur dediler cünkü akşam 6 dan sonra nöbetci dışardan dr geliyormuş ve ssk geçmiyormuş ozaman normal 1600 olan doğum 3500 olacak birdahaki gidişde drumla bu konuyu iyice konuşmam lazım kızlar sizde bir sorun bence son anada süpriz yaşamayın

Geri