GUNAYDIN kızlar, ne olur bana yardım edın, sol gögsumde dun geceden beri erik buyuklugunde bir ertleşme oldu acayıp sızlıyor, kolumu bıle oynatamıyorum.nete baktım sut bırıkmesı dıyor ama ne yapacagımı yazmıyor, ne yapmalıyım bu agrıdan kurtulmak için
günaydın herkese kızlar ya dün şu haziran annelerinin aldığı medela süt pompasını almaya gittim almadan döndüm ebebekte satıcı kız kafamı karıştırdı bunu bol sütlü annelere öneriyoruz dedi süt az geliyosa olmaz dedi çekim gücü bi bebeğin emişinden daha düşükmüş bende şimdilik almadan çıktım doğumdan sonra duruma göre almaya karar verdim şimdilik
bende sabah eşimle kalktım kahvaltımı yaptım evi topladım bulaşık+camaşırmakinasını calıştırdım yattım uyudum suan sersem gibiyim kızm uyandırdı bıdır bıdır yicem onun aykalrını temizlik yapmamm lazım ama acelesi yok dimi nasıl olsa (kaynana yok)biraz ayılayım burda
sizlerde ne var ne yok
selin hadi artık dinlen sende proğramında bitti artık etemizliğide sen soğum yapınca eve gelenler yapsın kalabalıkta yine batccak cünkü
GUNAYDIN kızlar, ne olur bana yardım edın, sol gögsumde dun geceden beri erik buyuklugunde bir ertleşme oldu acayıp sızlıyor, kolumu bıle oynatamıyorum.nete baktım sut bırıkmesı dıyor ama ne yapacagımı yazmıyor, ne yapmalıyım bu agrıdan kurtulmak için
aradım ameliyattaymış, 2 saat sonra arayın dedı. yaa öyle bir agrı kı anlatamam resmen gögsumun altında kocaman bir erık var ve kolumu yukarı aşagı bile oynatamıyorum,annem azıcık ov dedı ama dokunmak mumkun degıl.
ayyy sagılcak gıbı degıl zaten, ellemek bıle mumkun degıl bu nasıl acı anlamadım. 2 saat daha dışımı sıkayım olmadı gıdeyım doktoruma bari. telde olmaz görmesı lazım belkı
yeni gelenler hepinize günaydın.. balko bize hiç demediler bunu yahu burdan bir arkadas gecen gün wcde süt sağıyordu baktım bizim makineden hemen sordum memnun musun diye o da cok memnunum dedi.umarım biz de sorun yaşamayız.. gülko dr.unu arasana yevruuuuum.. özbek sen de yat dinlen canın ne zmn isterse o zmn yaparsın kovalayan mı var evde olmanın tadını cıkart.ben su anda uykusuzluktan dökülüyorum vallaaa