2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bebeğim hareketlendiğinde değerler otomatik yükseliyor
ben bebişin hareketlerine bağladım ama bilmiyorum
bilgede bi oh diyemedi, hayırlısıyla alsa bir an önce handesini
ay sorma ya kız ıyıce stres oldu
stresten agrısı gecmıyokı gececegıde olsa
suyuda az zaten
bırde bu kalp atısı olayı ıyıce canını sıktı
haftaya bugun heralde handesı kucagında olcak o zamn rahatlıycak ınsallah
ısırcma o kızı bı dogsunda..
artık 2- 3 gunde bır dr a gıdıyor bılge

senide yemek sakinleştiriyor anlaşılan
sen en iyisi kendine pasta cafe falan aç
kendin yap sat, ömür boyu no sitres😀
hadi kolay gelsin canım

çok az kalmış
kucağımıza alınca herşeyi unutacağız inşallah

Canim dudagina degil de ezip damagina surucekmisin,
hem damagini guclendiriyormus hem istahli bir cocuk olurmus.

Hehe evet ya aslinda komik olur ama duyan olmustur mutlaka o yuzden bilirler de belki.
Ayrica sancilandiginda hastanede sende yiyebilirsin, sonucta hurma dogumu kolaylastiran birsey.

sancı açılma yapmaz yani açılmanın nedeni sancı diill doğumun başlıyo olması tek başına sancı bişi ifade etmiyo yoksa dünkü nst ye göre doğurmam şarttı ama servikal uzunluk ve açılma olmaması durumu normalleştirdi dün gebeleri şölee bi izledimde kadın doğuma gelmiş fıldır fıldır dolaşıyo yatağa rahat rahat yatıyo kalkıyo uzanıyo yürüyo ben hiçbirini yapamıyorum maşallah dedim kadına

selam kızlar bende kaç gündür giriyorum biraz okuyoruz bişeyler yazıyım diyorum belim falan ağrıyo yatıyorum hemen.
var mı başka doğuran listede yok ama dedim belki yazılmamıştır.bende dün doktora gittim bebeğim 2 hafta önce 2480 gr dı ben 3 kilo olmuştur dedim ama maalesef 120 gr ancak almış 2 haftada.canım çok sıkıldı.bide dr mesafe kısalmış doğum heran başlayabilir evin yakınmı dedi.ama 1.5 aydır aynı şeyi söylüyo oyüzden artık inanasım gelmiyo

hiç bilmiyorum dea ama mantıken düşündüğümde bebeğin kafası aşağıya dayanacakki orada baskı oluşup açılma başlasın
çünkü doğum sancısı çekenlere hep mümkünse ayakta durun yürüyüş yapın diyorlar açılmanız hızlansın diye
ben buna yoruyorum