Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evt gecen de agdacı kız da seni istememişti dimi o zmn seni normal doğum cesaretinden dolayı tebrik ediyorum canımcım 🙂 bende yok bu tip seyler gıkım cıkmaz dişçide bile.ama benim de farklı sorunlarım var nefes alamıyorum korktuğumda heyecanlandığımda ağlarken bile tıkanıyorum he bir de ağlarken istifra ediyorum enteresan biriyimdir 🙂
Harranlıııııııımmmmmm tombik kızımıza maşallah ne gzüle tosuncuk olmuş o öle
Yirim ben onu yaffff
Dışardaki insanları da sallama kuzum miktir et biz seni çok seviyossss böle hıhhh
günde 4-5 kere ya ama azcık azcık (ay iğrencim ben) ama şey duymuştum ben rahim kasılmasından dolayı bazı insanlar daolurmuş mesela benm halam ama benmde abarttı ya çok erken başladı kurudum iyicene dicem o da yokkkkk danayım gibiyim mübarekkkkkk neyse az kaldı
yanlışlık oldu sanırım o doğmasın diye ilac içiyor doğsun diye uğraşmıyor sen dae yi al yanına nasılsa oğluşu da kocaman olmuş siz doğurun elifzel azcık daha siskolassın sona dogsun 🙂
günde 4-5 kere ya ama azcık azcık (ay iğrencim ben) ama şey duymuştum ben rahim kasılmasından dolayı bazı insanlar daolurmuş mesela benm halam ama benmde abarttı ya çok erken başladı kurudum iyicene dicem o da yokkkkk danayım gibiyim mübarekkkkkk neyse az kaldı