2010 Haziran Anneleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar emla krem agda yaptırırken uyuştursun dıye surulen krem degıl mı? gögus ucuna da mı suruluyormuş....?
 
ben de kullanmaya başlamıştım, ama zaten yumuşak olduklarından bırakmıştım, bu sabah her ihtimale karşı tekrar kullanmaya başladım. Yumuşak da olsa doğuma kadar sürcem artık.

slm kızlar, saat 1,5 ta kontrolum var çok heyecanlıyım çatıma bakacak nst ye bağlıcak kalbim agzımda. tek başına gıtmek te koyuyor böyle kımsesız gıbı. 🙁(

ştella demişti fiyatını önceden sanırım 20 küsürdü hatta 29 falandı sanırımmmm

ben aklıma geldikçe sürüyorum aslında hergün düzenli sürmeye başlasam iyi olacak çünkü o göğüs acısı ve yarası felaket bişey

bi de o halde emzirmek zorunda olacaksın sütün olmasa bile gelmesi için iyyy

evt kızlar bence de önlem olarak sürmeye başlasın herkes diye düşünüyorum sonuçta örnekler çok cevremizde yani yara olma olasılığı cok fazla.belki bu sayede durumu kurtarırız diye düşünüyorum ben..
asfada saol canım.peki ağdaya gitmeden ne kdr süre önce sürmek lazım emla'yı ne kdr sürüyor o uyuşma hali onu merak ediyorum yani agdacıda mı sürsek evde mi?benim evim yakın ağdacıma..fiyatı da o kdr cok değilmiş ben 50 falan sanmıştım yahu..en az yani..
gülko ben de 1 defa tek gittim daha doğrusu eşim beni nst.de iken bıraktı gitti işi vardı tabi ondan ama gene de kendimi kötü hissetmiştim ben de yalnız başıma..ama burdaki çoğu arkadasımız hep yalnız gitti kontrollerine.yapacak bişey yok sen de güçlü ol.hayırlısı ne ise o olsun insallah doğum seklin acısından da canım benim..
 
Pembikim ben 1,5 tüp sürdüm kuaföre gitmeden 2 saat öncesi
Fiyatı da arkadaşların dediği gibi 30 lu falan bişiy olması lazım
Dr da yazdırabilirsin emlayı bu arada
 
Geri
Üst