kızlar şimdi göğüs kreminide kimi sürün kimi sürmeyin diyo.ben bu işide anlamış değilim ya.yara olmasın diyemi sürcez.yara yanlış emzirmekten oluyo dıyolar.b[ı]ilgisi olan varsa yazsın lütfennnn...[/ı]
ben dün annemle konuşuyodum canım.benımde kırmızı kırmızı oldular.doğumdan sonra kıloda verınce göbeğim dümdüz oldu.Kayboldu o kırmızılıklar filan dedi.dedim beyazlaşmıştır ve fazla belli olmamıştır.bilmiyorum işte ben farketmedim işte sonradan dedi.Neyse göbeğine bakıyorum bende onun gerçekten öyle çatlak filan yok.anneme dedim ağzından bal damlıyo inş. öyle olur.Yani doğurduktan sonraki bakım ve kilo olayıda çok önemli
kızlar dooruyomuyum ne
ıkı kere karnım kasıldı
ama tas gıbı oldu
bırınde sag tarafım sıstı fen ahalde
ıkıncıde gobegımın tam ortasında oldu
bıkac dk sonra yumusadı
ama ole sancı mancı yok
sadece belım zonkladı
yok yokk onu misafir konumunda yapıyor zaten. Nickiyle girdiğine göre hemen vukuat olduğunda yazayım amacıyla bekliyordur diye düşündüm ben. Zaten kraliçenin girdiği zaman girmesi tesadüf mü sence ???
ben dün annemle konuşuyodum canım.benımde kırmızı kırmızı oldular.doğumdan sonra kıloda verınce göbeğim dümdüz oldu.Kayboldu o kırmızılıklar filan dedi.dedim beyazlaşmıştır ve fazla belli olmamıştır.bilmiyorum işte ben farketmedim işte sonradan dedi.Neyse göbeğine bakıyorum bende onun gerçekten öyle çatlak filan yok.anneme dedim ağzından bal damlıyo inş. öyle olur.Yani doğurduktan sonraki bakım ve kilo olayıda çok önemli
kızlar dooruyomuyum ne ıkı kere karnım kasıldı ama tas gıbı oldu bırınde sag tarafım sıstı fen ahalde ıkıncıde gobegımın tam ortasında oldu bıkac dk sonra yumusadı ama ole sancı mancı yok sadece belım zonkladı