2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya benim de herkes ayaklarıma bakıp vah vah vaaah diyor hahaha
kendimi daha da bir kötü hissediyorum.bir de bankta karıncalar vardı oturmadım ezmeyeyim diye cok güldüler bana yaa karınca sana napcakki diyorlar ben de onlar bana değil ben onlara yaparım ezerim dedim sonra koptular sanki kg almamla alakalı bişey karıncaları ezmem hayret bişey herkes bi sekilde dalga geçiyor.aay ama en komiği eşiminkisiydi.kilotlarımı alt cekmeceye koyarmısın dedim eğilemiyor diye..
o da düşürdü yeniden katladı acıldı dağıldı açtı inceliyor bunlar paraşüt olarak da kullanılabilirmiş hahaha gülüyorum napiiimm

marya cok alemsin heee.diziler ne zmn bitiyorlarki?ben de yaprak dökümünde doğurcam hahaha napsakki acep??

ya zaten ınsanların vahh vahh demesı arkamdan önumden bunlar daha çok moralını bozuyor ınsanın, bu arada don olayına hıç gırmeyelım bazen eşim asıyor çamaşırları, her seferınde ıkı saat guluyor, gıcık şey :meri:

benimde bazen temmuz 1 gözüküyor 🙂
bakalım yarın ne çıkacak ama ben haziran 20 gibi bekliyorum kızımı

benım de sezeryan olacaksa 2 hazıran dedı ama çatı muaynesı olsun o zaman bellı olcak kavuşma gnumuz kısmetse

ben de rapor hazırlıyorum güneşim... Rapor günümüz bgn
haydaa doğuruyor o zmn o :shootout: arkadaslar görüşen varsa bize de haber versin tek tek arayıp rahatsız etmeyelim diye ben de aramak istemedim acıkcası ?
yokbee dogurmuyormus bende burda bahsedılenlerden ole sandımdı ama ıstanbula 1 gun kalmıss ahh sısta ahh ne hale dusrdu benı bıan aha dedım basladık erken erken

Geri