Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gülkurusu sana en son resmimi gönderirim ağlarsın benim yerime 🙂
şu an hepimiz hiçbirşeye sığmayan tombul kuş olduk. ama ömür boyu böyle kalacak değiliz ya. şunun şurasında 1 ay sonra o göbekler bize bebek olarak geri dönecek. boşuna sıkma canını
bende videoya çekmiştim sonra pc ye aktarmayı unutmuşum pikniğe gittiğimizde herkes resim çekip çekilen resimlere sonrada sırasıyla bakıyorlar diye silmiştim 🙁 yine çekecem
gülkurusu sana en son resmimi gönderirim ağlarsın benim yerime 🙂 şu an hepimiz hiçbirşeye sığmayan tombul kuş olduk. ama ömür boyu böyle kalacak değiliz ya. şunun şurasında 1 ay sonra o göbekler bize bebek olarak geri dönecek. boşuna sıkma canını
ya evet bılıyorum en azından rahatlıcaz 1 aya kadar ama böyle nefes nefese olmak, ayaklar davul gıbı, aşagıdan habıre akıntı ıslak dolaşmak, çok ustume gelıyor artık. az kaldı dedıgın gıbı yapcak bişey yok
gülkurusu sana en son resmimi gönderirim ağlarsın benim yerime 🙂 şu an hepimiz hiçbirşeye sığmayan tombul kuş olduk. ama ömür boyu böyle kalacak değiliz ya. şunun şurasında 1 ay sonra o göbekler bize bebek olarak geri dönecek. boşuna sıkma canını
ya benim de herkes ayaklarıma bakıp vah vah vaaah diyor kendimi daha da bir kötü hissediyorum.bir de bankta karıncalar vardı oturmadım ezmeyeyim diye cok güldüler bana yaa karınca sana napcakki diyorlar ben de onlar bana değil ben onlara yaparım ezerim dedim sonra koptular sanki kg almamla alakalı bişey karıncaları ezmem hayret bişey herkes bi sekilde dalga geçiyor.aay ama en komiği eşiminkisiydi.kilotlarımı alt cekmeceye koyarmısın dedim eğilemiyor diye.. o da düşürdü yeniden katladı acıldı dağıldı açtı inceliyor bunlar paraşüt olarak da kullanılabilirmiş gülüyorum napiiimm
marya cok alemsin heee.diziler ne zmn bitiyorlarki?ben de yaprak dökümünde doğurcam napsakki acep??
siz yie hepiniz iyisiniz çoğunuz haziran başı doğurucak ya ben napıyım en son gittiğimde temmuzun ilk haftasına bile kayabilir doğum dedi mahvoldum ben bu ayaklarla ne kadar daha dolaşıcam bide ay sonuna kadar iş gelicem sanırım
siz yie hepiniz iyisiniz çoğunuz haziran başı doğurucak ya ben napıyım en son gittiğimde temmuzun ilk haftasına bile kayabilir doğum dedi mahvoldum ben bu ayaklarla ne kadar daha dolaşıcam bide ay sonuna kadar iş gelicem sanırım