2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar haftasonumu anlatayım sıze, cumartesı arkadşlar yemege çagırdı yerde çiğ köfte partısı yapmışlar 4 çifttık ben oturamadım yere çok uzuldum hıç biryere sıgışamadım masaya uzanamadım. işgence gıbıydı. pazar gunu harıka bır yere kahvaltıya gıttık, şelaler akıyor ohhh serın serın ne guzel derken eşşek gıbı bır arı takıldı peşıme ben önde o arkada ortalıgı bırbırıne kattım, ön masada kı adamların semaverını devırdım. offf çok berbattı. rezıl oldum. neyse ayagıma gıren son sandaletım de artık gırmemeye başlayınca hadı terlı alalım dedık, dunyayı dolaştık ama ayagıma bir tane terlık bıle gırmedı en sonunda ceyodan 40 numara bı terlık aldım, hayvan ayagı gbı olmuş ayaklarım sonra da eve gelıp ağladım. kendımı çok çirkin, şişman hıç bir yere sıgmayan bi ınsan olarak göruyorum artık.

Kızlar az önce karnımda dalgalanmalar artınca kameram da yanımdaydı kendimi çektim izledim. Resmen ağladım ya neler yaptı öyle bi sağa bi sola... Offf siz de çekin mutlaka yakalayıp... Süper anı olur...
ben elime cam alına benim kız duruyor anında maalesef cekemedim evt cok güzel olur valla yeniden deneme yapmaya calısayım

ben geri döner diyorum

ben de aman agzından yel alsın dıyorum o zaman

sanmam canım, ama eger olursa yandık o ayrı,

ya kızlar 10 u olacak aşkı memnunun finalini kaçıracam ya.... 10.06.10 güzel tarih olur diye seçtik o da perşembeye geliyor bi gün ileri mi atsam ki?

kız ne delısın sen, aşkı memnuyu ne yapcan pırtlat kurtul. dogurdun gece hastanede ızlersın