2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ne güzel eğlenmişsin kızınla , tabi insanlarda azıcık anlayışlı olunca moraller süper oluyor . benim ayaklar da dombili oldu. 38 numara terliğe bile zor giriyor artık
dünde eşim çorap giydiriyor bana hemde dalga geçiyor senin ayaklarında takoz gibi oldu kamyon tekerlerinin arkasına koyalım diye

inş bol bol sütümüz olurda emziririz.

kızlar ben sandalet giyiyorum acayip rahat tavsiye ederim.benim başlarda çok şişiyodu ellerim ayaklarım ama durdu şimdi.yüzüm şişiyo ayaklarım durdu ama nedenini bende bilmiyorum tam olarak.ama tuzu kesmedim sadece daha fazla tüketmiyorum.Ama yediklerimle alakalı sanırım.başta şalgam suyu çok içip turşu tüketiyodum onu kestım.onunda etkileri yeni geçiyo sanırım kızlar..bakalım bende bişey anlamadım bi şişiyo bi şişmiyo ayaklarım yani.Bide bi tanıdığım doğrudu.kız 17 kılo almış toplamda doktor bebiş için hep 3 kilo anca doğar diyomuş.bebiş doğduktan sonra 3.900 kg. çıkmış.archi bu lafım sana özellikle çünkü hiç belli olmuyo bu bebişlerin kilosu.dokorlar yanılabiliyoo bu konuda

VALLA BENDE CUMRTESI DUGUNE GITTIM AMA COK MORALIM BOZULDU KIYAFET BULAMDM ELBISE GIYDIM CUVAL GIBI AYAKKBLR OLMADI BABET BULDM AYAGIMA BUYUK GELEN ONLR SIKTI=( EN SON BI BEYAZ GOMLEK KOT GIYP GITTM HA AZ KILO ALMSSN FALAN DEDIELR AMA BEN ORAYA GIDERKEN USTUME BİŞİ YAKISTIRAMADIKDAN SONNA NAPIM🙁
AGLDM ZTN GIDERKENDE BI KIYAFET BULAMADM DIYE ZTN KOCAMDA DUGUNDE COK DURMADI COCUGA YAZKMIS O GURLTUDEEE KALDRDI BENI DUGUNDEN ERKENDN SONNA ALSANCAGA GOTRDU MORALIM YERINE GELSIN DIYEE=) REYHANDA BİR DONDURMAA YEDÜKKK=):meri: