2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızlar dün akşam eşimle beraber bir düğüne gittim. Bu arada 36,5 olan ayaklarıma ctesi 39 numara terlik almak zorunda kaldım düğünede bir arkadaşımdan 38 numara ayakkabı aldım ancak o şekilde gidebildim. Ayaklarım 2 katlı pasta kalınlığına ulaştı maalesef 🙁 Düğünde beni hergören gülümsedi herkes çok güzel sözler söyledi bir ara pistte dans bile ettim kızımla çok eğlendik herkez nekadar güzel hamile olduğumu söyledi ki eller şiş ayaklar şiş ikiz görünümlü bir göbek buna rağmen insanların o güzel tepkileri çok çok hoşuma gitti sadece lütfen bu gece doğurma espirisi yapıldı bir arkadaşım Ayşe Naz çok mutlu bir bebek olacak kesinlikle nekadar pozitif bir annesi var negüzel gülümsüyorsun dedi valla istemiyerek gitmiştim ama iyiki gitmişim dün düğüne moralim yerine geldi.

Selam kızlar hepinizin anneler günü tekrar kutlu olsun. Biz dün sabah evde annem eşim ben kahvaltı yaptık anneme hediyesini verdik eşim bana bişey almadı ama birgün önce anneme hediye allmaya çıktığımızda kendime baktığım herşeyi o aldı alırkende hediye yerine kabul etmemi söyledi sabahta sarılıp öptü benim eşim annesini çok erken kaybettiği için anneler gününü sözlü olarak bile kutlamasını beklemiyordum bunada şükür dedim. Sonra annemi alıp dışarı çıktık bostancı sahilde dolaştık biraz.

Sabah öpmesi bile yeter canım çok düşünceli.
Benim babamda çok küçük yaşta annesini kaybettiği için çok üzülür her yıl ama ben annesinin adını taşıdığım için dün gözlerinin için gülüyordu sürekli Egeyi seviyordu .

Ben birtane atletli birtanede normal aldım kaç tane daha alayım. Birde emzik almak isityorum sizce nasıl birşey alsam bideee pompa elle sağmalımı aldınız yoksa elektriklimi

Kızlar dün akşam eşimle beraber bir düğüne gittim. Bu arada 36,5 olan ayaklarıma ctesi 39 numara terlik almak zorunda kaldım düğünede bir arkadaşımdan 38 numara ayakkabı aldım ancak o şekilde gidebildim. Ayaklarım 2 katlı pasta kalınlığına ulaştı maalesef 🙁 Düğünde beni hergören gülümsedi herkes çok güzel sözler söyledi bir ara pistte dans bile ettim kızımla çok eğlendik herkez nekadar güzel hamile olduğumu söyledi ki eller şiş ayaklar şiş ikiz görünümlü bir göbek buna rağmen insanların o güzel tepkileri çok çok hoşuma gitti sadece lütfen bu gece doğurma espirisi yapıldı bir arkadaşım Ayşe Naz çok mutlu bir bebek olacak kesinlikle nekadar pozitif bir annesi var negüzel gülümsüyorsun dedi valla istemiyerek gitmiştim ama iyiki gitmişim dün düğüne moralim yerine geldi.

Cok guzel yapmisin canim, hem kafan dagilmis hem cok iyi vakit gecirmisin.

Bu arada sislik hangi boyuta kadar normal ki ben onu merak ediyorum.
Benim de artik hergun ellerim ayaklarim sis, ama bugun sol ayagim okadar sis ki
ustu tamamen sertlesti ve parmaklarimda domur domur yuvarlaklar olustu.

ben böle jet gibi bişey aldım uçaklar motorsikletler gemiler felanda var çok güzel şeyler var motorsiklet alıcaktım aslında onuda beğendim ama arkadaşımda var ondan almadım valla fiyatları 135 den 200 e kadar en fazla 210 ama nakitte %20 indirim yapıyolar biz nakit 160 a aldık ama çok beğendm ledleri felanda var çok değişik büyüdüğündede yakışıcak odasına piyasadakilere 100 lira verene kadar bunu alalım dedik aldık bi bak istersen
yaaa koçtaşa ikea ya gitcem inş bulurum

Ben birtane atletli birtanede normal aldım kaç tane daha alayım. Birde emzik almak isityorum sizce nasıl birşey alsam bideee pompa elle sağmalımı aldınız yoksa elektriklimi
canı ben birtane normal emzirme sütyeni bir tanede dikişsiz sporcu sütyenleri varya onlardan aldım onlarda cok rahat oluyormuş arkadaş önerisi

emzikte bunu aldım arkadaşım kullanıyor memnun ve agızdada kibar duruyor sapı plmadığı için ben hazuzlu handan 4.5 aldım
Chicco Physio Kauçuk Elf Pembe Tekli Emzik 0+ - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

pompamıda arkadaş verdi aventin manuel olanını

Geri