2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı uğurlu olsun canım :ehi:Asya kızımız iyi günlerde kullansın . Evet orası hem ucuz hemde kaliteliydi.

sağol canım. valla iyi ki demişsin orayı piyasaya göre çok uygundu.

sağolun kızlar
ama dolaplar biraz kapalı kalsın yine kokuyor yapacak bişeyim yok artık
bide o kadar kıyafet alındı ama dolap bomboş kaldı ya
şifonyeri falan nerdeyse hiç dolduramadık
nese zaten doğumda bi sürü hediye gelir onlar doldurur artık

ya bende bir sürü kıyafet var derken yıkayıp bir ütüledim azıcık birşey çıktı.
2 tane çekmeceyi ancak doldurur alınanlar. bende hediyelerden medet umuyorum 🙂

canım ben çalışmıyorum evdeyim bi de tek yaptım bütün hazırlıklarımı ondan dolayı erkenden yavaş yavaş hazırlıklara başladım
bide senin annenler gelecek yardıma sende halledersin kısa zamanda
inş gelır annemden hala ses seda yok=) bende artık 2 hafta sonna ızne cıknca kendım yavas yavas yaparım artık ama işte bebişin tek bir eşyası yok hepsını annem getrcek=) sorun o

ayyyy süpermiş yaaaaaaaa.İnsanın eşinden böyle bebişli romantik süprizler süper oluyo.Çoğu kız arkadaşım deli gibi bebek istiyo ve sırf eşlerı umursamaz davranıyo dıye yapmıyolar:üzülüyorlarda çok.Erkeğinde bebiş istediğini önceden böyle belli etmesi acayip güzel bi duygu ya.arkadaşın bitanesi ben hamileyken benım yanımda eşine dıyoki 5 yıl bişey demese 5 yıl çocuk yapmıcam dıyo,kızıyo açıkça adama adamda hödük,yapalım filan demiyo biz yanlarında olmamıza rağmen.ben kötü olmuştum valla....Seninki çok hoş olmuş canım ya.bundan güzel bişey olamaz:ehi:

🙂 evet çok mutlu olmuştum bende :ehi:

Kizlar sizce emzirme sutyeni mi daha rahat olur atleti mi, hangisinden daha cok aldiniz?

benim bedenime göre ikiside yok ki alamadım ben hiç 🙁 m&S den 2 tane emzirme sütyeni almıştım şu anda tam oluyor süt gelince ne olur bilemedim hemde hiç kullanışlı olmayan bir model üstelik birdaha aynı bedenden bulamadımda 🙁 Doğum yapan arkadaşlarım emzirme atletinin rahat olduğunu söylüyorlar belide kapattığı için üşütmemek için daha iyi oluyormuş gerçi önümüz yaz havalar sıcak zaten ama yinede üşütmemeye dikkat etmek lazım

Nasil yani, alttan citcitli mi? Onu giyebilecek misin ki canim?
efet cnm şimdiden basladım giymeye ztn ama tabe altta sorun olrsa dikiş vs gıyemem o ayrı=) ama bende hastalık dıyorumyaa yazın bıle allttn cıtcıtlı badi giyoyrum bu izmir sıcagında herkes sasrıyr ama her ihtimale karsı emzırme sudyenıde altım tabıkı=)

ay benimde tek avize işim kaldı nasıl bir şey aldın ne fiyatlar nasıl

ben böle jet gibi bişey aldım uçaklar motorsikletler gemiler felanda var çok güzel şeyler var motorsiklet alıcaktım aslında onuda beğendim ama arkadaşımda var ondan almadım valla fiyatları 135 den 200 e kadar en fazla 210 ama nakitte %20 indirim yapıyolar biz nakit 160 a aldık ama çok beğendm ledleri felanda var çok değişik büyüdüğündede yakışıcak odasına piyasadakilere 100 lira verene kadar bunu alalım dedik aldık bi bak istersen

Geri